Knallsuksess på brannstasjonen

De mistet raskt tellingen branngutta -og jentene ved Ofoten Brann. Publikum strømmet til og Åpen Brannstasjon ble en knallsuksess. 

Foto: Rune Dahl
Foto: Rune Dahl
  • Det er nok det beste arrangementet vi har hatt, forteller brannkonstabel Aleksander Barth.

Smilende går han rundt og snakker med spente unger som får et lite innblikk i en brannmanns hverdag. Her kunne ungene få holde i vannslangen, prøve seg i kranbilen, kose seg med vafler og ikke minst prøve seg som røykdykker.

  • Vi storkoser oss. Det har strømmet på med barneforeldre og unger siden vi åpnet kl 11.00 i formiddag, sier Barth.

For å sette mer oppmerksomhet på farene med brann, både privat og i bedrifter har brannvernuka blitt arrangert på landsbasis siden 2002. Lørdag var det åpen brannstasjon over hele landet og mange barn fikk et innblikk i brannvesenets arbeidsdag.

Brannvernuka arrangeres av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, Norsk brannvernforening og If skadeforsikring. Med på laget er også brannvesen og El-Tilsyn over hele landet.a-lite-dsc_6391 a-lite-dsc_6396 a-lite-dsc_6405 a-lite-dsc_6406 a-lite-dsc_6411 a-lite-dsc_6424 a-lite-dsc_6428

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *