Høytidelig markering på flyplassen

Norsk Scania AS salgsavdeling for avdeling Narvik/ Harstad  har levert hele 12 biler til Hålogaland Ressursselskap. Det ble markert med en stor fotoshoot på flyplassen i Framneslia.

–       Dette var helt magisk. Frank Nystad, distriktssjef for Scanias Narvik-kontor, står nærmest med tårer i øynene på flyplassen.

Foran han ruller det ut et helt tog av Scania-biler, hele 12 stk i antall. Bilene er kjøpt inn av HRS Miljø og HRS Husholdning og er i daglig drift i Narvik og Harstad.

Handelen mellom HRS og Norsk Scania kom i stand etter en anbudsrunde som Scania vant, og som var svært viktig for Norsk Scania i sin helhet, og spesielt i distriktet Narvik og Harstad, hvor bilene opererer til daglig.

– Å vinne en slik anbudskonkurranse er som å ta gull i OL og har enormt stor betydning i mange henseender. På vegne av Norsk Scania AS takker jeg HRS for tilliten, og Team Scania lover å gjøre alt som står i vår makt for å holde hjulene i gang, forteller Nystad.

Per Sverre Simonsen er mannen bak fotograferingen på flyplassen.

–       Dette er egentlig en tradisjon som jeg har overført fra kommunen og hit til HRS. Stort sett hvert syvende år så har Narvik VAR (nå VANN) fotografert renovasjonsbilene sine. Tanken bak dette har vært todelt. Det ene er den historiske delen ved å få dokumentert biler og ansatte opp gjennom årene. Den andre er den er den holdningsskapende. Vi som jobber på renovasjon har alltid vært stolt av jobben vår, og her er det også viktig å ta vare på bilene våre. Det skal være rent og fint, slik at det utad også vises at vi jobber med skikkelige redskaper, sier Simonsen.

Foto: Narvik VAR
Foto: Narvik VAR

HRS overtok renovasjonsjobben fra Narvik kommune 1.januar i år. Med på laget fulgte alle ansatte. Per Sverre fikk overbevist ledelsen i HRS at denne tradisjonen måtte fortsette.

08
Foto: Per Sverre Simonsen
flyplassen
Foto: Per Sverre Simonsen

Ps:

Frank Nystad la ut en privat video av hendelsen på Framneslia. I skrivende stund er videoen sett av over 3000 personer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *