Tjoho!!! Bare timer igjen før det smell i Narvik sentrum!

Redaksjonell annonse

Glassan skal fylles med de edleste drikker og ompamusikken skal ljome gjennom gatene.

Vi skal kle oss i de flotteste draktene og vase rundt med skum i våre nyanlagte barter. Vi skal slett ikke bekymre oss over morgendagen, men danse rundt med varme og vennskap langt inn i hjerterota, mens vi hente frem det tyngste skytset vi har plukka opp fra det tyske vokabularet, om vi så ikke aaaaaane ka det betyr:
»Auf wiedersehen»
»Ja, Ich komme Helga»
»Danke schön»
»Ich bin ein kugelschreiberfleck, bitte?»
»Michael Schumacher»
»EIN PROSIT!»

Fra Oktoberfesten 2015
Fra Oktoberfesten 2015

Det e dags førr Oktoberfesten i Narvik 2016.

Vi glede oss til å høre LKAB Schnapskapelle spille Ompa og trylle på scena, til å høre lystige og fengende Banana Airlines-låta fra Kai Kiil. Til å se og høre den herlie gjengen fra Trinity som drar på som de har gjort tidligere. Til DJ SCHMETTERLING som kommer rett fra Oktoberfesten i Tyskland. Og vi glær oss til å møte alle de mange hundre andre i det oppvarma festivalteltet.

Lederhosen e klar, alpekjolene e prøvd.

De små kan glede seg til lørdag og Barnas Oktoberfest. Kai Kiil og Vaktmester´n underholder, Schnapskapelle kommer innom, det blir hesteridning og tegning, salg av vafler og drikke – og utenfor teltet blir det hesteridning , brannbiler, sykebiler og kanskje også politibil.

WILLKOMMEN, Oktoberfesten i Narvik 2016 er et faktum!!!

 

Åpningstider:

Fredag 21.00 – 03.00

Lørdag 21.00 – 03.00

18 års aldersgrense alle dager

Barnas Oktoberfest: lørdag kl 13 – 15 i festivalteltet ved Astrupgården.

Utfyllende info finner dere ved å søke Oktoberfest Narvik på Facebook.

oktoberfest_plakat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *