Inviterer til Villmarksaften

Førstkommende onsdag inviterer Hans Gundersen til Villmarksaften på Narvik Kulturhus.

Det er 20 år siden Hans Gundersen startet som natuffilmskaper. I denne tiden har han reist rundt på Nordkalotten i søking etter de store rovdyrene. Også på Svalbard har han vært på filmoppdrag mange ganger.

Onsdag kveld har han med seg kona Kristel og sammen vil de synge noen viser, før og etter at Hans har vist filmen sin, som har fått tittelen Nordkalotten. Filmen har Hans klippet sammen og viser scener fra de mange opplevelsene i naturen.

  • Vi vil møte først og fremst brunbjørn, men også andre dyr som lever sammen med bjørnen ute i villmarka. Siden scenene er tatt opp gjennom mange år, er ikke bildekvaliteten like god hele veien, da utviklingen og forbedring har skjedd i rekordfart frem til dagens HD kvalitet, forteller Gundersen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *