Nå blir det lys i Tredjebakken!

Under et frokostmøte hos Forskningsparken i dag tidlig kom Harald Kuraas med beskjeden. Nå blir det lys i Tredjebakken i Narvikfjellet! 13.januar inviteres det til offisiell åpning av lysanlegget.

Tekst og foto: Rune Dahl

– Endelig kan vi dele nyheten om at Tredjebakken blir flombelyst allerede til kommende skisesong, fortalte en glad Harald Kuraas.

Narvikfjellets Harald Kuraas slapp nyheten om nytt lysanlegg i Tredjebakken under et frokostmøte på Forskningsparken i Narvik.
Narvikfjellets Harald Kuraas slapp nyheten om nytt lysanlegg i Tredjebakken under et frokostmøte ved Forskningsparken i Narvik.

I forkant av sesongen 2015/2016 investerte Narvikfjellet Eiendom AS i et topp moderne snøproduksjonssystem fra den anerkjente leverandøren Techno Alpin AG. En tykk såle av kunstsnø i kombinasjon med mye natursnø, resulterte i tidenes vintersesong for Narvikfjellet.

– Et nytt lysanlegg i Tredjebakken står for tur, og vil gi nye muligheter til alle oss som elsker å stå på ski og snowboard, forteller Kuraas og kom med følgende beskrivelse:

«Forestill deg en velpreparert Tredjebakke i mørketiden, omkranset av lysene fra byen, et glimt av dansende nordlys og en åpen varm Fjellheisrestaurant! Dette synet og denne opplevelsen skal du lete lenge etter!»

De nye miljøvennlige LED-lysene viser vei ned mot Andrebakken eller til påstig heis 3 for en ny tur i den familievennlige Tredjebakken. På veien opp kan du nyte utsikten fra gondolbanen eller fra en av t-krokene.

Den varme og lune Fjellheisrestauranten ønsker velkommen med varme drikker og god atmosfære. Det ikoniske bygget fra 50-tallet er nyoppusset, men gir deg den samme gode stemningen og en utsikt som tar pusten fra de fleste!

Lys i Tredjebakken vi gi brukerne flere opplyste høydemeter, større områder som kan benyttes til skikjøring, bedre treningsforhold for aktive alpinister, og en helt ny opplevelse for alle. Narvikfjellet med 5 flombelyste nedfarter er et produkt som kan konkurrere med de aller beste.

  1. januar 2017 inviterer Narvikfjellet alle skiglade folk til «lysfest» på Fjellheisrestauranten. Her markeres en ny tid med mørketidskjøring fra Tredjebakken og ned.

Narvikfjellet planlegger åpning av anlegget 5. desember eller tidligere. Når Familiebakken og Førstebakken er åpnet, åpner Andre- og Tredjebakken så raskt som mulig.

Fra 13. januar eller tidligere er alle nedfarter til og med tredjebakken åpen hver dag, også midtuke.

Allerede 17. februar åpner stolheisen for dagdrift fredag, lørdag og søndager. Det er også startskuddet for høysesongen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *