Serverer kaffe og julekaker i drosjekøa

0
2905
Nå blir det andre boller i taxikøa. Jørn Indresand ved Narvik taxi, Stig Kristiansen og Robin Knudsen fra Securitas Narvik, skal holde orden i taxikøa med varm kaffe og julekaker. Foto: Rune Dahl

Julebordsesongen er her og med det følger det også økt aktivitet på byen. Narvik Taxi vil i år prøve en ordning med vakthold i taxikøa.

– Vi jobber kontinuerlig med å gi kundene våre best mulig service og vi vet fra tidligere at det kan oppstå bråk, knuffing og sniking i drosjekøa i julebordsesongen og andre deler av året når det er mye folk ute. Det vil vi for enhver pris unngå, derfor har vi i år leid inn Securitas til å hjelpe oss med vakthold i køa i julebordsesongen, sier daglig leder i Narvik Taxi, Jørn Indresand.

Dette har vært gjort med stort hell andre steder, primært i de større byene. Nå vil han prøve ordningen i Narvik. Indresand håper dette vil bidra til at julebordsopplevelsen blir enda bedre for narvikfolk.

– Det å skape trygghet og orden i køa tror vi vil bidra til nettopp dette. For å sørge for at opplevelsen blir enda bedre vil det bli servert varm kaffe sponset av Scandic, med litt julekaker til. I tillegg vil vakta prøve å ordne slik at folk som ønsker det kan samkjøre, eksempelvis til Fagernes, Ankenes og Håkvik. Vi har et mål om at ventetiden i køa ikke skal bli så lang og at vi skal få folk hjem fra sentrum så snart som mulig etter at utestedene har stengt, sier han.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR