Er håret ditt klar for jul?

Redaksjonell annonse

Dette er tiden hvor mange velger å gjøre noe med lokkene de har på hodet. Kanskje skal man på julebord, juleball eller bare har lyst til å freshe seg litt opp før jul og nyttår. Hos Glamour Hairstyle i Kongensgate opplever de stort trykk nå i førjulsdagene.

Mange velger å ta turen innom en frisør i november og desember, og eier Durgham Tawfiq ved Glamour går rundt og smiler fra øre til øre.dsc_3508

– For noen er det enkelt, de skal ha frisyren sånn som før. Andre vil ha forandring, men vet ikke helt hva. Atter andre skal ha det siste nye, uansett. Og uansett hvilken type kunde du er, får du hjelp hos oss ved Glamour Hairstyle, forteller han.

Ved Glamour får du både klipp og farge, negledesign, voksing, ansiktsbehandlinger og vippekstensjon. Altså det aller meste for å gjøre deg klar til julens strabaser.dsc_3521

Durgham bygget om og pusset opp lokalene til åpningen 14.august 2014. Resultatet ble en flott velvære-oase midt i sentrum.

– Vi har gjort det bra i løpet av våre første 2,5 år. Vi har mange faste kunder, noe som er utrolig viktig. Men vi får også stadig flere nye kunder. Det kommer nok av at de ansatte leverer et høyt nivå. Og fornøyde kunder gir nye kunder, forteller Tawfiq.dsc_3537a-dsc_3532

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *