Julegaven som smaker

Redaksjonell annonse

Hver eneste jul selger Narvikbedriften Kuraas AS hundrevis av gaveesker fylt med den lekreste kvalitetsjulemat. – Gi de ansatte smaken av norsk jul, er oppfordringen fra markedssjef Kenneth Kuraas.julemat-bilde-edited

Eller hva sier du til sukkersaltet juleskinke, badsturøkt lammelår, bayonneskinke eller fenalår? Eller fantastisk juleost fra Kjerringøy Gård? Alt innpakket i lekre gaveesker som virkelig oser av jul.

I sitt 90-ende leveår er bedriften mere offensiv enn noensinne. Og de opplever at stadig flere kunder vil ha lokale og kortreiste produkter.

  • Eskene med julesnadder har vært en suksess siden vi startet å selge produktene på 80-tallet. For mange firmaer har dette blitt en tradisjon som de ansatte setter stor pris på, forteller Kuraas.

Mange tusen esker med julesnadder har de siste 30 årene blitt skippet ut av lokalene på Fagernes, og gledet ansatte og kunder over det ganske land – fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord.fenalar-hel

Eventyret Kuraas startet allerede i 1926. Da åpnet Ole Kuraas sin første slakterforretning nederst i Dronningens gate. De hadde en drøm om å kunne tilby folket kjøtt av høy kvalitet i alle mulige varianter. Og drømmen skulle gå i oppfyllelse.

I dag, 90 år etter, produseres det kjøtt fra et hypermoderne produksjonsanlegg i Narvik.

Kuraas lange erfaring, moderne fabrikk, strenge rutiner og dyktige mennesker, gjør at bedriften kan være sikre på at det leveres trygg og smakfull mat av høyeste kvalitet.

  • For oss handler det ikke kun om å levere produkter med god smak, men at vi leverer kvalitet i alle ledd, sier Kenneth Kuraas.juleskinke-skaret

Kenneth minner om at beløpsgrensen for julegaver til medarbeidere er 1000 kroner inkludert mva.

  • Vi kan selvsagt også tilby mange andre delikate varianter i snaddereskene dersom dette er ønskelig, sier Kenneth Kuraas.

Bestilling og info: Ta kontakt med oss på telefon 76 96 96 20 eller salg@kuraas.nosylterull-skaret lammerull-skaret

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *