Nytt Magasin Narvik

2016-utgaven av Magasin Narvik er snart på plass. Magasinet presenterer vinter-Narvik og alt det fantastiske regionen har å by på. 

Det er medieselskapet Mediaguttan AS i Narvik som står bak utgivelsen, og dette er den sjette utgivelsen av Magasin Narvik.

– Målet har vært å lage et høykvalitets leseverdig magasin som kan brukes av reiselivsnæringen til å profilere Narvik både i vår egen region og på messer rundt i verden, sier daglig leder i Mediaguttan AS, Rune Dahl. Sammen med grafisk designer Ingrid Helen Sørensen og selger Ole-Eivind Johansen har han lagt ned hundretalls med timer i produksjonen.

Årets utgave er trykket opp i hele 15.000 eksemplarer og skal distribueres lokalt og nasjonalt i perioden februar-juni. Magasinet distribueres ut med Posten andre uken i februar.

Rune Dahl er anerkjent langt ut over byens grenser for sine natur- og actionbilder. Han står selv for mesteparten av bildene i magasinet.

– Det handler om å vise frem en av Europas råeste skidestinasjoner som i tillegg har et vell av andre aktivitetsmuligheter, sier han.

For reiselivsnæringen i Narvik er dette et magasin som lovprises.

– Det at Mediaguttan tar initiativ til å produsere et magasin av dette kaliber som presenterer byen, mangfoldet og ikke minst Narvikfjellet setter vi utrolig pris på. Vi bruker magasinet aktivt både internt og utad i vår markedsføring, sier daglig leder i Narvikfjellet, Harald Kuraas.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *