Reisebrev fra Bali

Navn: Benedicte Opdal
Skole: Høgskolen i Nesna (GoStudy)
Destinasjon: Bali, Seminyak

Jeg heter Benedicte Opdal og har reist ned hit sammen med to venninner fra Narvik, Tiril Pedersen og Merete Sletbakk. Som student på Bali har vi mange muligheter og ganske mye fritid. Dagene består av skole fra 0800-1000, pluss en treningsøkt på ettermiddagen. Jeg går idrett 1 her nede og stortrives med det. Er ikke vanskelig å komme i kontakt med nye folk og alle de lokale som jobber på hotellet er utrolig hyggelige. Nesten litt for hyggelig til tider.DSCN0271
Ellers er alt her nede billig i forhold til det vi er vant med hjemme i Norge. En taxitur på 20 minutter koster 25 norske kroner. Så man kan lett spise et fint måltid med god drikke og dessert for rundt 50-lappen. Dette liker vi veldig godt! Ellers arrangerer skolen utflukter for oss studenter hver helg med besøk på barnehjem, rafting, beachparty, poolparty, surfing, gåtur til øyas største vulkan, eller bussturer til forskjellige strender rundt om på øya. Dette har vi benyttet oss av nesten hver helg som dere ser på bildene.
Vi stortrives her nede og det er ikke mye å klage på. Det eneste må være været som ikke har vært så bra den siste tiden. Brunfargen har falmetlitt, men vi satser på at sola snart kommer for å bli! Bali er egentlig litt som å reise 40 år tilbake i tid på flere områder. Enten er det oversvømmelse på badet, airconditionen lekker eller så fosser det inn vann fra taket på hotellrommet. Det sier litt om standarden når vi bor på et 5-stjerners hotell. Men i mine øyne er dette bare en del av sjarmen.
Det er faktisk flere fra Narvik som er her nede nå på denne tiden og enten går skole, eller bare er på backpacking.

Angrer ikke ett sekund på at jeg valgte å ta tre måneder med studier her nede, selv om det er litt vanskelig å konsentrere seg om skolearbeid når sola steker utenfor. Men utenom dette har jeg møtt masse nye artige folk, opplevd en helt ny kultur pluss at jeg har muligheten til å oppleve ting jeg alltid har drømt om som å bade med delfiner, kanskje dra i apejungelen og ri på elefanter. Stranda er ikke langt unna og tanken på å finne frem lue og votter når vi går ut døra har vi lagt igjen i NorgeJ DSCN0513

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *