VU-programmet mandag 7.mars

Teknologidag på UiT Campus NarvikÅpningstid 08:30 – 14:00

Vinterfestuka i Narvik og UiT Campus Narvik har gleden av å invitere til en spennende dag på teknologiens høyborg mandag 7. mars. Det vil bli omvisning på laboratoriene for 3D-printing og datastyrt produksjon, og morsomme konkurranser med rykende ferske og tredimensjonale premier rett fra printeren. Opplegget varer i 3 timer og avsluttes med en felles lunsj i kantina. Åpent for alle elever i 2. og 3. klasse VGS.
Sted: UiT Campus Narvik
Pris: Gratis! / barn gratis


Vi invitere byens 4.klasser til ei forestilling hvor det vises bilder og fortelles om hvordan det var i Ofoten i tiden mens Ofotbanen ble bygd. Sted: Narvik Storsenter, ved siden av Nikita.
Sted: Narvik storsenter
Pris: Gratis!
Arrangør: Rallarklubben


Tjeldsund, Skånland, Narvik og Evenes kommuner har tatt initiativet til et prosjekt «Digital kommunereform». Vi inviterer flere kommuner inn i prosjektet som har som mål å utarbeidet felles anbudsdokument for digitale tjenester. Statssekretær Paul Chaffey, Kommunal- og moderniseringsdepartementet er blant innlederne. Konferansen er gratis. Påløpne kostnader som dagpakke og hotellrom dekkes av den enkelte.
Sted: Scandic Hotel Narvik
Pris: Gratis! / barn gratis / honnør gratis / student gratis
Arrangør: Tjeldsund, Skånland, Narvik og Evenes kommuner

mandag 07
Sted: Museum Nord
Pris: kr 60,- / barn gratis / honnør kr. 30,- / student kr. 30,-
Arrangør: Museum Nord – Narvik

 

Barnas scene: Tryllekunstner 
Mandag er vi så heldige å få besøk av tryllekunstner Stig Bjørnar fra Fauske. Det blir ca 40 minutter med latter, spenning og ablegøyer. Stig Bjørnar inviterer både barn og voksne opp på scenen som medhjelpere. Det gjør forestillingen ekstra morsom. Anbefales på det varmeste. Passer for alle.
Sted: Studiested Oscarsborg
Pris: Gratis!
Arrangør: Vinterfestuka i Narvik

10:00 – Bygging av Ofotbanen

Vi invitere byens 4.klasser til ei forestilling hvor det vises bilder og fortelles om hvordan det var i Ofoten i tiden mens Ofotbanen ble bygd. Sted: Narvik Storsenter, ved siden av Nikita.
Sted: Narvik storsenter
Pris: Gratis!
Arrangør: Rallarklubben

mandag 09» Åpningstid 10:00 – 14:00

Elever ved barneskolen starter kl 10.00. Barnehager starter kl 12.00.
Sted: Kirkeparken
Pris: Gratis!
Arrangør: Narvik Skiklubb

» Åpningstid 11:00 – 17:00

Informasjon om Vinterfestukas program. Salg av billetter, drikkebonger, rallarhatter, sjal og andre VU-effekter.
Pris: Gratis!
Arrangør: Heidi Gabrielsen

mandag 07» Åpningstid 11:00 –

Jorun Thørring er opprinnelig fra Tromsø. Hun er forfatteren bak krimbøkene om Orla Os i Paris og Aslak Eira i Tromsø. Hun debuterte i 2005 og til nå har det kommet ut fem romaner. En ny roman om Orla Os er like om hjørnet. Jorun Thørring har fått svært god mottakelse for sine bøker, og bøkene er gitt ut i flere land.
Sted: Galleri Ofoten

 

» Åpningstid 11:00 –

Vi invitere byens 4.klasser til ei forestilling hvor det vises bilder og fortelles om hvordan det var i Ofoten i tiden mens Ofotbanen ble bygd. Sted: Narvik Storsenter, ved siden av Nikita.
Sted: Narvik storsenter
Pris: Gratis!
Arrangør: Rallarklubben

Barnas scene: Tryllekunstner (1)
Mandag er vi så heldige å få besøk av tryllekunstner Stig Bjørnar fra Fauske. Det blir ca 40 minutter med latter, spenning og ablegøyer. Stig Bjørnar inviterer både barn og voksne opp på scenen som medhjelpere. Det gjør forestillingen ekstra morsom. Anbefales på det varmeste. Passer for alle.
Sted: Studiested Oscarsborg
Pris: Gratis!
Arrangør: Vinterfestuka i Narvik

Blåsequintet
Arctic Reeds er en nyetablert klarinettkvintett bestående av profesjonelle utøvere. De spiller alt fra viser, tangoer, klassisk, musikaler og annen underholdningsmusikk. I Narvik stiller de som kvartett bestående av: Hege Andersson, Eb og Bb klarinett Runar Sollie, Bb klarinett Franz Roberg, Bb klarinett Håvard Wøhni, bassklarinett.
Sted: Sjømannskirken
Pris: kr 120,-
Arrangør: Vinterfestuka i Narvik


Rallarene Johnny og Bjørn skal byggen en jernbane slik man gjorde for over 100 år siden. Arbeidet er tungt, og det blir for mye for to slitne, gamle rallare, men hjelpen kommer fra barna som får være med å bygge jernbanen på scenen. Målgruppe: Barnahager og småskoler. Gratis! Sted: Narvik Storsenter (2.etasje ved Nikita)
Sted: Narvik storsenter
Pris: Gratis!
Arrangør: Rallarklubben

mandag 07
Tradisjonen tro sender Radio Stroganoff daglige livesendinger under VU med siste oppdateringer på hva som skjer og har skjedd så langt i Vinterfestuka. I år sender vi live fra vårt VU-studio på Torvet ved siden av VU-barakken.
Sted: Radio Stroganoff
Pris: Gratis!
Arrangør: Narvik Studentradio


Nye fagtema: KOLS ved Wenche Brustad REHABILITERING OG GERIATRI ved Tone Heiving og Monica Sjøvold BLODBANKEN ved Lene Finsveen HJERNESLAG ved Arnhild Sandvær og Grete Erikson AKUTTKIRURGISK BEREDSKAP ved Anne Marthe Foshaug Jenssen Tore Jensen underholder i pausen
Sted: Studiosalen – Narvik Kulturhus 4. etg.

man07
Jazz-konsert for barn! Den svenske jazz-kvintetten Oddjob vant i fjor prisen for beste barneplate i den svenske utgaven av Spellemannsprisen. Låtene på albumet er direkte inspirert av Ben Javens illustrerte barnebok. Konserten i Narvik er et resultat av samarbeidet mellom Vinterfestuka og Narvik Jazzklubb.
Sted: Mørkhålla
Pris: kr 100,- / barn kr. 50,- / student kr. 80,-
Arrangør: Vinterfestuka i Narvik

 

» Åpningstid 18:00 – 21:00

Denne kvelden vil dere ha muligheten for å smake dere gjennom vårt sortiment: Kaffe/Te og sjokolade, is fra Kulinaris, trøfler og lakris ♥ Silje og Willy (Solberg og Hansen) står klare med bryggestasjoner for alle som ønsker å lære mer om brygging 🙂 Vi åpner dørene kl 18.00 Cc: kr 100,- pr pers
Sted: Caffe Latte AS
Pris: kr 100,-
Arrangør: Caffe Latte

mandag 07
Eldrid Johansen – Blogg Hvor lett er det ikke å lyve om alt når man sitter og blogger om livet sitt i en anonym blogg. Det er lett å drømme seg bort bak tastaturet når man har kommet skjevt ut på en ny skole. Det er fort gjort å vikler seg inn i et totalt kaos av løgner bare for å få flere lesere. Hvor langt er du villig til å gå for flere klikk og nye lesere?
Sted: Festivalkroa
Pris: Gratis!

18:00 – 01.00 – Truls Seines på Bar Astrup

» Åpningstid 18:00 – 01:00

Truls Seines spiller på Bar Astrup mandag og tirsdag
Sted: Bar Astrup
Pris: Gratis!
Arrangør: Bar Astrup


Narvik Skiklubb arrangerer kostymeskirenn i forbindelse med vinterfestuka 2016. Vi oppfordrer liten og stor til å komme utkledd. Vi serverer pølser, varm saft og kaffe. NRK kommer og filmer.
Sted: Kobberstadløypa
Pris: Gratis!
Arrangør: Narvik Skiklubb

Vamp
Vamp har gitt ut en haug med studioalbum, vunnet masse gullplater, platinaplater, trippelplatina og en rekke Spellemannpriser. Nå er de tilbake litt råere, litt mer rufsete og i knallform. En god del av årsaken til denne suksessen skyldes nemlig deres fantastiske liveopptredener. Og fortsatt vill ALLE ha en bit av Vamp!
Sted: Teatersalen Narvik Kulturhus
Pris: kr 440,- / student kr. 320,-
Arrangør: Vinterfestuka i Narvik

 

19:00 – Ølkurs


Under VU 2016 kjører Astrupstuene i samarbeid med Narvik Event i gang med nye ølkurs. Dette er en meget sosial kveld, der smak er stikkordet. Kurs mandag og tirsdag.
Sted: Astrupgården
Pris: kr 595,-
Arrangør: Astrupstuene As og Narvik Event AS

 

mandag 07
I likhet med i fjor blir det også i år Rallarrock. Den store forskjellen vil være at vi har flyttet arrangementet tilbake til Lokstall 1. Vinterfestuka ønsker med dette og invitere artister/band fra Narvik og omegn til å få muligheten til å vise fram sine musikalske talenter for et større publikum. Påmelding for band og artister gjøres ved å sende en mail til: post@vinterfestuka.no merket «rallarrock». Dette er et alkoholfritt arrangement.
Sted: Lokstall 1
Pris: kr 100,- / student kr. 100,-
Arrangør: Vinterfestuka i Narvik

 

» Åpningstid 21:15 – 01:00

Dj Ivar spiller all musikk du måtte ønske. Hele uken også formiddag i enkelte perioder
Sted: Narvikguten pub
Pris: Gratis!
Arrangør: Narvikguten Pub

man07
Den svenske jazz-kvintetten Oddjob spiller musikk med en sterk egenart, som samtidig er klart inspirert og rotfestet i soul-jazzen fra 60- og 70-tallet. Oddjob vant i 2014 prisen for beste barneplate i den svenske utgaven av Spellemannsprisen, Grammis. Besøket under i Narvik er et resultat av samarbeidet mellom Vinterfestuka og Narvik Jazzklubb.
Sted: Mørkhålla
Pris: kr 160,- / student kr. 100,-
Arrangør: Vinterfestuka i Narvik


Søndag og mandag i VU er det Trond Esben Robertson, bedre kjent som Trespa, som skal få gjestene opp fra stolene på Bygaarden. Han er kjent for sitt engasjement og smittende humør, og det er derfor fare for både allsang og god rallarstemning!
Pris: Gratis!
Arrangør: Bygaarden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *