Variert Svarta Bjørn-konferanse

Svarta Bjørn-konferansen 2016 går av stabelen i morgen på Quality Hotel Grand Royal. Her er foredragsholderne:

 

Kristine Schille (foto: Kristine Schille)
Av foredragsholdere kan deltakerne også i år glede seg til et gjensyn med Kristine Schille, som returnerer til hjembyen med en oppdatert og oppskalert versjon av fotoprosjektet om sin Alzheimersrammede far.

Janove Ottesen (foto: Arne Bru Hauge)
Janove Ottesen, frontmann og vokalist i Norges største rockeband i nyere tid, Kaizers Orchestra kommer på konferansen. Ved å bruke sin egen suksesshistorie som eksempel, blir dette en ny og inspirerende variant av de klassiske foredragene om hardt arbeid og måloppnåelse. Publikum kan også se frem til å høre Janove fremføre en eller to av sine egne låter.

Marthe Valle (foto: Åsa Maria Mikkelsen)
Musikk blir det også fra Harstadværing og Spellemannprisvinner Marthe Valle, som i tillegg til sin musikerkarriere er nyutdannet sykepleier og engasjert menneskerettighetsforkjemper. Hun har nettopp kommet tilbake fra Lesbos, Hellas, hvor hun tok imot og ga nødhjelp til utallige båter med syriske flyktninger.

Truls Svendsen (foto: Sveinung Svendsen)
En annen person som nylig har vært på reisefot er Truls Svendsen, som mot alle fysikkens lover og regler fraktet sine 120 kilo over Grønland på ski. Selv har han ingen ambisjoner om å bli en ny mentaltrener, men blir glad om han kan inspirere deltakerne til å si ja til en utfordring de vanligvis ville takket nei til.

Årets konferanse vil brytes opp av mange andre typer innslag. Det vil blant annet bli mange musikalske avbrekk mellom foredragene. I tillegg kan deltakerne, eller i hvert fall de som tør, benytte tiden i pausene til å la seg tatovere med klassiske Vinterfestukemotiver.

Erlend Osnens (foto: Marius Fiskum)
Mannen som skal sy dette sammen er den Bodøbaserte standupkomikeren og P3-programlederen Erlend Osnes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *