VU-program fredag 11.mars 2016

 

Svarta Bjørn-konferansen 2016» Åpningstid 08:00 – 16:30

Svarta Bjørn-konferansen 2016 finner som vanlig sted på Quality Hotel Grand Royal den andre fredagen i Vinterfestuka, altså fredag 11. mars. Faste konferansedeltakere vil umiddelbart kjenne seg igjen i rammene rundt dagen, men selve innholdet vil selvfølgelig være nytt. For mer informasjon, se www.svartabjørnkonferansen.no
Sted: Quality Grand Royal
Pris: kr 2150,-


fredag 11» Åpningstid 10:00 – 16:00

ÅPENT ALLE DAGER I VINTERFESTUKA
Sted: Museum Nord
Pris: kr 60,- / barn gratis / honnør kr. 30,- / student kr. 30,-
Arrangør: Museum Nord – Narvik

 

Barnas scene: Tonje Unstad
I fra øyeblikket det bitte lille rusket forlater fingertuppen og flyver ut i den store verden, blir vi tatt med inn i Unstads univers av krabbekirkegårder, grådige tannféer og slitne rockekråker. Og hva er det egentlig som gjemmer seg I kofferten? Tårstadbertene ønsker velkommen til en forestilling som vil engasjere og begeistre fra første stund. Her fanges du i et spennende univers av orginale sanger og magiske hendelser! Unstads konsertforestilling har vakt begeistring på scener over hele landet, og ønskes stadig tilbake av publikum. Den er basert på den kritikerroste barneplata «Mygga og Flua» som mottok Spellemannsprisen I 2012.
Sted: Studiested Oscarsborg
Arrangør: Vinterfestuka i Narvik

 

 

» Åpningstid 11:00 – 17:00

Informasjon om Vinterfestukas program. Salg av billetter, drikkebonger, rallarhatter, sjal og andre VU-effekter.
Pris: Gratis!

 

» Åpningstid 11:00 – 16:00

Karl-Gustav Gjertsen, grafikk og Marit Myklebust, stofftrykk Kunstnerne er til stede og viser de teknikkene som brukes. Salgsutstilling. Andre tidspunkt kan avtales på tlf. 480 09 833.
Sted: Fremover
Pris: Gratis!

 

» Åpningstid 11:00 – 16:00

Utstilling av gamle kjoler m/tilbehør Blir også kaffeteria og loddsalg.
Sted: Husflidsstua
Pris: Gratis!
Arrangør: Narvik Husflidslag 

 

Barnas scene: Tonje Unstad (1)
Sted: Studiested Oscarsborg
Arrangør: Vinterfestuka i Narvik

 

Sindre Myrbostad
“Den fantastiske historien om Mysteriet, – og mannen som ville forbedre verden med sin musikk”. Pianisten Sindre Myrbostad har på innovativt vis skapt en egen form for konsert-teater med utgangspunkt i den russiske komponisten Alexander Scriabins liv og musikk. Ved hjelp av hans samling Preludier i opus 11, forteller Myrbostad en både humoristisk og alvorsfylt historie om livet selv – sett gjennom komponistens øyne. Sentrale temaer er Scriabins kjærlighetshistorie, hans kamp for anerkjennelse og søken etter mening i tilværelsen.
Sted: Sjømannskirken
Pris: kr 120,-
Arrangør: Vinterfestuka i Narvik

 

fredag 11.» Åpningstid 16:00 – 22:00

Fredag 11. mars kl. 16:00. Horn-workshop, 6 timer (maks. 30 deltagere) Her kan folk lære å lage horn til kostymebruk for cosplay, film og teater eller bare for gøy. Vi kommer til å gå igjennom hvordan konstruere og forme hornene fra bunnen av, detaljering og maleteknikk. Aldersgrense 12 år.
Sted: Verdensteateret
Pris: kr 150,-


fredag 11» Åpningstid 16:00 –

Tradisjonen tro sender Radio Stroganoff daglige livesendinger under VU med siste oppdateringer på hva som skjer og har skjedd så langt i Vinterfestuka. I år sender vi live fra vårt VU-studio på Torvet ved siden av VU-barakken.
Sted: Radio Stroganoff
Pris: Gratis!
Arrangør: Narvik Studentradio

 

» Åpningstid 17:30 – 02:00

Fredag 11.mars holder Spillklubben i Narvik sitt årlige Narvikmesterskap i Texas Hold’em. Hinsides står i baren og selger drikkevarer. Medbrakt drikke er ikke tillatt. Pokal til vinnere! Påmelding fra 17:30 Oppstart 18:00
Sted: UiT Campus Narvik
Pris: kr 50,- / student kr. 50,-
Arrangør: Spillklubben i Narvik

 

» Åpningstid 18:30 – 20:45

Den Stolte og Ærverdige Rallarklubben av Malmbyen Narvik avholder sin tradisjonelle og «litt» spesielle Generalforsamling. Oppmøte 18.00 i Royal Hall. Gamle og nye medlemmer er velkommen. Påfølgende rallargilde, se eget arrangement for påmelding.
Sted: Quality Grand Royal
Pris: Gratis! / barn gratis / honnør gratis / student gratis
Arrangør: Rallarklubben

 

Frauen Sind Keine Engel
MiNensemblets konsertforestilling «Frauen Sind Keine Engel» presenterer musikk fra 1930- og 1940-tallet, der handlingen sentreres rundt sterke kvinner, lengsel, løgn, rivalisering og kjærlighet. Alt med Berlin i fokus, og med Europas kaotiske politiske situasjon som bakteppe. Og i hovedrollen leverer den tysk-norske sopranen Isa Katharina Gericke en mesterlig tolkning av datidens menneskelige og musikalske kontraster.
Sted: Teatersalen Narvik Kulturhus
Pris: kr 250,- / student kr. 100,-
Arrangør: Vinterfestuka i Narvik

 

 


En kveld med mye kristen sang og musikk. Glade sanger og god musikk. Major Leif-Erling Fagermo er kveldens programleder. Det blir servering etter samværet. Gratis inngang. Arrangør: Frelsesarmeen
Sted: Sjømannskirken
Pris: Gratis! / barn gratis / honnør gratis / student gratis
Arrangør: Frelsesarmeen

18:00 – 03.00 – BAR ASTRUP12832457_1757276027835761_5040642912498422970_n
Rallarfest på Bar Astrup. Vi kjører på i avslutningshelga med fantastisk stemning både fredag og lørdag. Bar med alle rettigheter. Velkjente TRESPA kjører i gang i løpet av kvelden. 20 års aldersgrense. Kom og opplev skikkelig VU-stemning! 🙂Admiral P
Admiral P har toppet singel-listene gang på gang siden gjennombruddet med låta «Snakke litt» i 2011. Siden den gang har han spredt reggaemusikken rundt i landet via flere store hitlåter og utallige konserter. Nå er han for første gang i Narvik og sprer kjærlighet, lys og varme i Lokstall 1. Et perfekt kick-off foran våren og sommeren her i nord! STÅKONSERT
Sted: Lokstall 1
Pris: kr 420,- / barn kr. 290,-
Arrangør: Vinterfestuka i Narvik


» Åpningstid 21:00 – 22:00

Umiddelbart etter Generalforsamlingen til Rallaklubben avholdes Rallargildet i samme oppvarmede lokaler. Påmelding skjer til Grand på tlf 769 77 000 innen 9. Mars
Sted: Quality Grand Royal
Pris: kr 275,-
Arrangør: Rallarklubben

 

21:45 – Tore Sivertsen


Tore Sivertsen er en sanger/låtskriver fra Narvik i Nordland.
Sted: Narvikguten pub
Arrangør: Narvikguten Pub

 Umiddelbart etter Rallargilde åpnes dørene for Rallafest med god dansemusikk inn i de små timer med DJ Ivar
Sted: Quality Grand Royal
Arrangør: Rallarklubben

 


Sted: Malmen

 


I tillegg til å presentere noen av 60- og 70-tallets største låter, har gutta et mangfoldig repertoar av moderne musikk. 

Arrangør: Bygaarden

 


Studentbandet Radiorock trekker ned fra fjellet og rocker opp Festivalkroa fra kl 23.00. God stemning i ekte rallarstil, midt i gate 1!
Sted: Festivalkroa

 


DJ Ronnie Dread + gjester snurrer Reggae og Dancehall utover fredagsnatta etter Admiral P konserten.
Sted: Linken bar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *