Åpner butikk

(Redaksjonell annonse)

VEGARD SIMONSEN OG NARVIK VVS SERVICE HAR GÅTT INN I KJEDEN BADEMILJØ. 1.APRIL ÅPNER HAN BUTIKK I DE GAMLE LOKALENE TIL JKE VED NARVIK HAVN.

Vegard stiftet Narvik VVS Service i 2008. Nå går han inni Bademiljøkjeden for å bli enda mere konkurransedyktig på pris, i tillegg til at profi1616leringsmulighetene er bedre.

– I tillegg til å føre baderomsinnredninger fra en rekke kjente leverandører, tilbyr vi rådgiving og prosjektering av bad/våtrom, og bidrar gjerne med tips og inspirasjon til små og store utbedringer på badet. Vi har også et bredt utvalg VVS- og varme/energiprodukter fra kvalitetsleverandører til bruk både hjemme og på hytta, forteller Vegard Simonsen.

Butikkansvarlig for den nye butikken blir Maria Ursin.

– Vi kan ta ansvar for og gjennomføre hele rehabiliteringsprosessen av bad/våtrom – fra befaring, søknader til offentlige etater, bygging i tråd med gjeldende forskrifter og til Byggebransjens våtromsnorm (BVN), til ferdig godkjent bad til avtalt tid og pris. Enklere og tryggere blir det ikke, sier Simonsen.

– Vi forhandler også fliser fra Konradssons kakel. Arbeidsstokken består av fire stykker med fagbrev, pluss en lærling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *