Må endre traseen for Border Crossing Challenge

Mildværet de siste dagene skaper problemer for arrangementskomiteen i Border Crossing Challenge , skirennet som lørdag 2.april skulle gå fra Skitdalshøgda til Bjerkvik.

På grunn av åpne elver og mye overvann på vannene langs traseen, må man flytte rennet til Herjangsfjellet.

Her er meldingen som komiteen la ut på sin facebookside i går kveld:

» OPPDATERING VEDRØRENDE BCC SKI & FATBIKE 2. APRIL 2016.
Vi har i kveld tirsdag 15. mars hatt møte i arrangementskomiteen og dessverre var meldingene fra løypekomiteen nyheter som ikke gledet. Har i dag vært ute i løypene og sett at mildværet/regn/snøsmeltingen har gjort at elver har åpnet seg og det er kommet mye overvann på vannene langs traseen. Etter nøye gjennomgang måtte vi derfor konkludere med at årets BCC vil ikke la seg gjennomføre i den trase som var satt og det var åpnet påmelding for. Selv om vi vet at det er meldt kaldere vær med snø fremover vil ikke dette være nok da elver og vann fortsatt vil være åpne og vanskelig å krysse og alternativer finnes ikke.
Det jobbes nå med å arrangere ett alternativ på Herjangsfjellet og her vil distansene bli 40 km og 15 km. 100% detaljer rundt dette vil bli offentliggjort senest tirsdag 23 mars og er bare å beklage at været ikke har spilt på lag med oss og dessverre ikke noe vi kan få gjort noe med. Påmelding vil derfor inntil videre «fryses» og åpnes igjen når alle detaljer er på plass og vi kan bare igjen beklage at det ble slik.»

Christen Eide-Hermansen er daglig leder for Border Crossing Challenge
Christen Eide-Hermansen er daglig leder Border Crossing Challenge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *