Takk Narvik!

Vi har kanskje ikke den største leserskaren i Afrika og i Asia, men ellers finner mange lesere på kloden veien til www.inarvik.org.

Fra lanseringen 1.mars, og frem til nå, har nettsiden hatt 42.579 økter og 113.000 sidevisninger.

Og antallet stiger hver eneste dag. Fort. Det er bare å si, TAKK NARVIK!

Gjengen i arbeid med nettsiden. Fra venstre: Rune Dahl, Ole-Eivind Johansen og Ingrid Sørensen.
Gjengen i arbeid med nettsiden. Fra venstre: Rune Dahl, Ole-Eivind Johansen og Ingrid Sørensen.
  • Tallet på unike brukere er på nesten 19.000 personer, langt over det vi hadde forventet på forhånd på en måneds drift. De aller fleste er naturlig nok fra norsk jord, men spredningen er betydelig og morsom statistikk-lesing, sier en fornøyd redaktør Rune Dahl.

Siden oppstarten for drøye fire uker sider har vi lagt ut totalt 207 nyhetssaker og videoreportasjer, i snitt nesten 7 daglige oppdateringer. Stort sett alle fra vårt lokalmiljø.

Over 113.000 sidevisninger på under en måned. Det er vi fornøyde med.
Over 113.000 sidevisninger på under en måned. Det er vi fornøyde med.
  • Vi skriver om stort og smått i Narvikregionen. Men fellesnevneren er at vi alltid har mottoet vårt i bakhodet: ”Vi sprer glede”. Derfor skriver vi ikke om trafikkulykker eller andre negative ting, forteller Dahl og fortsetter; – Vi velger å fokusere på det positive i Narviksamfunnet.
Skjermbilde 2016-03-31 kl. 11.15.25
Antallet brukere av www.inarvik.org vokser hele tiden. Men det vi er mest fornøyde med, er at antallet lesere som kommer tilbake daglig, er økende.

Kombinasjonen av lette, informative artikler og større video-reportasjer (http://inarvik.org/category/video/) ser ut til å ha vært en suksessfaktor. Miksen av dette ser vi favner både ung og gammel. Avisen treffer åpenbart ett eller annet der ute.

Det forteller oss også at det absolutt er liv laga for en ny – og kanskje litt annerledes – nettavis i Narvik.

www.inarvik.org trenger selvsagt inntekter og de skal komme gjennom annonsesalg – og ikke pluss-løsninger. Potensielle annonsører må gjerne melde sin interesse. I fellesskap skal vi komme frem til en løsning som vi begge kan leve med.

  • Vi har brukt mange timer på å utvikle siden vår. Nå er tiden for å få tilbakemelding fra våre lesere. Ser du noe vi burde endre på eller forbedre, så ber vi om at du kontakter oss, sier Dahl.

Har du tips om saker som burde stå på inarvik.org så ikke nøl med å sende en mail til rune@inarvik.org

[adrotate banner=»3″]

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *