Livebandet leverte – håper på fullt hus i kveld

Arrangementet Camp Narvik ble åpnet i Narvikfjellet i går kveld. Bandet Jäklar på Kärlek fikk opp stemningen til tross for halvfullt festivaltelt. Arrangøren Narvikfjellet, Narvik Event og Narvik Rando håper på bedre besøk i kveld. a DSC_0787

  • I underkant av 100 personer var innom teltet åpningskvelden. Totalt sett er vi fornøyd, fredagene er bestandig uberegnelige, forteller Ole-Eivind Johansen i Narvik Event.

Livebandet Jävlar på Kärlek leverte fantastisk. Bandet tar deg med til søta bror og landet med over tusen partyhits. Fra 70-tallet med artister som Abba, Harpo og Björn Skifs. 80-tallet med Magnus Uggla, Herreys og Thomas Ledin. 90-tallet med Roxette, Glenmark Eriksson Strömstedt, Markoolio og Kent. Samt nye svenske artister som Björn Rosenström, Bo Kaspers og Håkan Hellström. Samme band stiller også opp i festivalteltet i kveld. Det gjør også DJ Go´shitlyd som virkelig leverte fredag.

Gods stemning.
God stemning i festivalteltet fredag.
  • Lørdag kjører vi afterski i festivalteltet fra kl 16 til 19. Klokken 18.30 er det premieutdeling for Narvik Rando, deretter går det slag i slag helt til klokken 23.30. Jävlar på Kärlek går på klokken 20.30 i kveld, forteller Ole-Eivind Johansen.

Les mere om Camp Narvik her: https://www.facebook.com/campnarvik/?fref=photo

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *