Konsert med The Main Level, Sval og Innertiet på Gratangsturneringa

  • Gratangsturneringa i fotball utvider det utenomsportslige programmet, og har gleden av å invitere til konsert på turneringsområdet lørdags kveld under turneringen, forteller turneringsleder Aleksander Biti.

The Main Level, Sval og Innertiet skal opptre.

Årets turnering går av stabelen 17.-19.juni i Gratangsbotn . Det spilles 5’ og 7’ fotball for aldersbestemte lag, fra MP 7år og opp til småjenter- og smågutter 13/14 år.

    • Vår hovedattraksjon blir boybandet THE MAIN LEVEL, sier Biti.

Boybandet The Main Level, er aktuelle med sin nye single ”Go Go With You”. Musikkvideoen er sett av over 300 000 på bare få uker, og får tusenvis av nye klikk hver eneste dag. The Main Level består av Aleksander Instøy, Laurent Kelmehdi og Sander Helmers-Olsen. Allerede etter kort tid har de tre ungguttene opparbeidet seg en stor fansskare rundt i hele verden med over 70 fansider i 30 ulike land.Skjermbilde 2016-04-05 kl. 13.34.37

  • SVAL – Sval Rosenløw Eeg er en norsk artist som vant Melodi Grand Prix Junior i 2011, og har utgitt flere flere singler som har gjort det godt på hitlistene i ettertid. Her kan man nevne sanger som; «Plan B», «Fasittsvar» og «Tidsfrist», og ga i februar 2016 ut et nytt album som høstet meget gode tilbakemeldinger hos kritikerne.
  • Duoen Innertier er blant de sentrale i det meste populære av norsk pop for tiden.
    Adrian Emile og Karl Fredrik Dahl som står bak Innertier har herjet hitlistene den siste tiden, og levert hit etter hit, deriblant; «Du er ung», «Jeg vil heller ha deg», Langt igjen å gå», «Lærerinna» og siste singelen «Si Ja». Vi gleder oss voldsomt til alle disse konsertene, sier turneringsansvarlig Aleksander Biti.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *