Starter opp med babykino

Aurora Narvik kino starter opp med babykino hver torsdag fra neste uke. Først ut er filmen The Huntsman: Winter`s War. I første omgang blir det vist Baby-kino hver torsdag formiddag frem til juni.

  • På babykino har vi dempet lyd og litt lys i salen under visningen. Her er det tillatt å ta med drikke, mat, skifte bleier, gråte, le, skrike og hyle. Du kan amme, gå litt til og fra, og barnevognene finner vi plass til i foajeen, forteller kinosjef Renèe Bjørstad.

Kinoen satser på å ha babykino hver torsdag klokken 12:00, dersom ikke annet opplyses på kinoens nettsider.

  • På babykino kan foreldre ha med seg barn under ett år. Her er det ikke adgang til å ha med seg barn over ett år dersom det er aldersgrense 9 år eller høyere på filmen som vises, forteller kinosjef Renèe Bjørstad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *