Det handler om å redde liv

Sist helg var det duket for Fagkonferanse for Norsk Folkehjelp på Sundvolden Hotell. Rundt 200 folkehjelpere var tilstede for en innholdsrik helg med foredrag, workshops å trening.  Christoffer Carolin representerte Norsk Folkehjelp avdeling Ofoten.

Foto: Christoffer Carolin

  • Jeg syntes det var en veldig givende helg der vi fikk diskutert framtiden og innovative løsninger for den Norske Redningstjenesten. Noe av det jeg antakeligvis kommer til å huske best var foredraget med sysselmannen på Svalbard. Kjerstin Askholt forklarte oss hele historikken om skredet på Svalbard den 20.desember der 2 mennesker mistet livet og 10 hus ble gjort ubeboelige, forteller Carolin.

    Christoffer Carolin
    Christoffer Carolin

Samtidig ble det god tid til taktisk trening ute i marka, der Carolin fikk utfordringer og bryne seg på.

  • Vi jobbet utrolig godt sammen, selv om vi verken har sett hverandre før eller bor i nærheten. Det sier noe om kvaliteten på opplæringa i den Norske Redningstjenesten på landsbasis, forteller Carolin.

Denne helga er med på å påvirke Norsk Folkehjelp Ofoten til å bli et enda bedre lag! 20160416_173205 20160416_173218

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *