Terningkast 6! Marthe og Arne Kristian inviterer til popcorn og bryllup på kinoen

Marthe Rognmo og Arne Kristian Schille er ikke helt A4.

25.juni inviterer de 100 gjester til Aurora Narvik kino. Det blir selvfølgelig servering av popcorn, drikke og filmvisning. Og en liten bryllupsvielse i tillegg.

Tekst og foto: Rune Dahl

  • Vi er ikke religiøse og et kirkebryllup var derfor ikke aktuelt. Vi har egentlig ønsket at så mye av bryllupet som mulig skulle være veldig personlig og dermed falt valget på et filmtema med kinobryllup – tatt i betraktning Arne Kristians yrkeskarriere og vår generelle interesse for film, forteller Marthe Rognmo.

Det blir en human-etisk seremoni i kinosalen med deltakelse av ca 100 inviterte gjester.

  • Det blir først vist en 15 minutter lang filmsnutt – et utdrag av en av våre absolutte favorittfilmer – før Arne Kristian, hans forlover og vigsler går opp på scenen.a lite DSC_4502

Marthe blir så fulgt inn og ned til scenen av sin far, Dagfinn Rognmo, og en human-etisk vielse starter med tekstlesing, musikk og ringbytte og alt som hører med i en bryllupsseremoni.

Arne Kristian og Marthe i Titanic
Arne Kristian og Marthe i Titanic 🙂 Foto: Karl Inge Punsvik
terning-6
inarvik.org gir konseptet terningskast 6!

Middag og festen vil foregå på Frydenlund VGS hvor begge gikk på videregående. Her skal blant annet Marthes far, Dagfinn Rognmo, ha sin debykonsert i bandet han spiller i. Det gleder paret seg veldig til.

  • Vi har jo kjent hverandre siden barneskolen, men det er først på videregående at vi ble venner, og det tok mange år etter det før det ble noe romantiskt. Vi har i allefall prøvd å gjøre alt så nært, uhøytidelig som overhodet mulig sammen med familie og venner, forteller paret.

    Large_3_Casablanca
    Foto: Karl Inge Punsvik

En kommentar til «Terningkast 6! Marthe og Arne Kristian inviterer til popcorn og bryllup på kinoen»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *