Narvik Unge Sanitet ønsker velkommen til bruktmarked

Loppemarked og bruktmarked er et klassisk vårtegn. På helsehuset den 23. april tar Narvik Unge Sanitet sats og arrangerer bruktmarked på Helsehuset/Blå skola i Narvik.

– Det er mange som har flotte saker og ting de ikke har bruk for i en garasje eller et loft. Vi ønsker å tilrettelegge for at disse tingene heller enn å kastes, kan være til nytte for andre. Gjenbruk er i tiden og det er også Narvik Unge sanitet, sier leder Jorunn Tufthaug.

Foreningen leier ut bord til enkeltpersoner som ønsker å selge ulike bruktfunn. Noen selgere har allerede lagt ut bilder av det de selger på foreningens Facebookside. Selv stiller foreningen med salg av egensydde barneklær og den kjente maiblomsten. De arrangerer i tillegg kafé i lokalet og lokker med et rikt utvalg av kaker. I kaféen og på foreningens eget salgsbord tar de bankkort, men publikum må ta med kontanter til bruktmarkedet forøvrig.

– Hvis arrangementet er en suksess håper vi at dette kan bli en årlig tradisjon. Overskuddet av dagen går til gode lokale formål, lokale formål, avslutter Tufthaug.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *