Vi har passert 200.000 sidevisninger!

inarvik.org er i vekst.
Nå i morges passerte vi 200.000 sidevisninger på nettsiden. Da vi startet 1.mars hadde vi aldri drømt om en slik pågang.

Til nå har vi hatt over 32.000 unike lesere / bruker – helt fantastisk. De aller fleste er naturlig nok fra norsk jord, men spredningen er betydelig og morsom statistikk-lesing, sier en fornøyd redaktør Rune Dahl.

Kombinasjonen av lette, informative artikler og større video-reportasjer http://(http://inarvik.org/category/video/) ser ut til å ha vært en suksessfaktor. Miksen av dette ser vi favner både ung og gammel. Avisen treffer åpenbart ett eller annet der ute.Skjermbilde 2016-04-21 kl. 09.41.38

Det forteller oss også at det absolutt er liv laga for en ny – og kanskje litt annerledes – nettavis i Narvik.

www.inarvik.org trenger selvsagt inntekter og de skal komme gjennom annonsesalg – og ikke pluss-løsninger. Potensielle annonsører må gjerne melde sin interesse. I fellesskap skal vi komme frem til en løsning som vi begge kan leve med.

Vi har brukt mange timer på å utvikle siden vår. Nå er tiden for å få tilbakemelding fra våre lesere. Ser du noe vi burde endre på eller forbedre, så ber vi om at du kontakter oss, sier Dahl.
Har du tips om saker som burde stå på inarvik.org så ikke nøl med å sende en mail til rune@inarvik.org

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *