Robin er kvalifisert til VM!

Robin Amundsen løp inn til en fantastisk 14.plass under dagens Toughest Race i Pippingford Park i London. Dermed er han automatisk kvalifisert til VM i hinderløp i Toronto i oktober. inarvik.org gratulerer Amundsen!

– Men tanke på de siste 2 mnd med veldig lite løping, så er jeg positivt overrasket. Jeg kjente at mye av den lette gode løpingen som satt i februar nå var mye tyngre.. Allikevel hang jeg godt med de beste. Misset på et hinder som gjorde at jeg tapte 3 plasseringer, bortsett fra det var Okei. Nå gjelder det bare å få klatret på listene fremover. Det har jeg store ambisjoner om å gjøre, sier Narvikgutten.

 

Selv om Amundsen har hatt en kjempegod vinter med mye god trening, så har våren vært mer kranglete. Derfor var det en spent Robin som stilte på startstreken i dag.

  • Det var sommerfugler i magen før start, men det var deilig å slippe løs den nordnorske råskapen, forteller han.

Råskapen sendte han direkte til VM.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *