Markerte Dansens Dag med en fantastisk forestilling

7 år gamle Vilja Jerstad- Amundsen står backstage, klar for å vise hva hun har lært på Narvik Kulturskole.

Foto: Grete Rolandsen
Foto: Grete Rolandsen

I kveld fikk vi se henne og hele 80 dansere mellom 6 og 21 år vise frem hva de har lært i den kommunale danseopplæringen. Danses Dag ble markert med en flott og allsidig forestilling, alt fra de små ballerinaene som danset en alvedans, til de store som danset både klassisk ballett og moderne.13124544_10154025506905767_1344077264006843855_n

I år fikk vi dessuten se 3 tøffe gutter som danset alene, og det står det respekt av i en jentedominert gruppe.

Vilja Jerstad- Amundsen.
Vilja Jerstad- Amundsen.

Alle leverte gode dansenummer og publikum koste seg som alltid når Narvik kulturskole har danseforestilling.

Velfortjent applaus til Marina Tarasova som hadde koreografert de klassiske ballettinnslagene sammen med danseassistent Anastasia Zykova. All honnør også til Hanna Häger, Anine Karine ­Åsheim og Marie Solveig ­Michaelsen som hadde koreografert Hip Hop, moderne og jazz.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *