Fra Scandic Helsfyr til Hurtigruten

Narvikgutten André Pettersen (37) forlater stillingen som hotelldirektør på Scandic Helsfyr for å bli direktør for hotelloperasjoner (Director Hotel Operations) i Hurtigruten.

Pettersen var elev ved Narvik videregående skole, og deretter lærling ved Quality Hotel Grand Royal her i Narvik.

– Jeg ser det som et meget godt tidspunkt å gå «ombord» i Hurtigruta. Hurtigrutens DNA og historie er helt unik, og det er en drøm endelig å få arbeide i selskapet, sier Pettersen til horecanytt.no

Scandic investerer i sine ansatte og er gode på å hente ut potensialet fra sine direktører. Så det er virkelig vært en lærerik reise fra Rica Hotels, med sin stødige og solide drift, til Scandics meget effektive og fremoverlente driftsform. Det er ufattelig hvilken reise de to organisasjonene har tatt på to år. Det fremstår nå som et komplett hotellselskap, mener Pettersen, som sammen med familien nå setter base i Tromsø. Han kommer opprinnelig fra Narvik.

Til tross for sine unge alder, Pettersen er 37, har han rukket mye i sitt yrkesaktive år. Foruten Scandic Helsfyr, ledet han også Scandic Gardermoen (tidligere Rica Gardermoen) i fire år, og han har arbeidet i hotell- og restaurantbransjen siden 1998. I den perioden eide og ledet han blant annet Myhregaarden Hotel i Stavanger fra 2007 til 2009. Han var også direktør for de tre hotellene Rica Honningsvåg, Rica Bryggen og Rica Hotel Nordkapp i 2010. Men det er kokk han er utdannet som, han tok fagbrevet på Grand Hotel Narvik i 1998, skriver horecanytt.no

– Jeg kommer til primært å ha ansvaret for Millenium-båtene, Finnmarken, Trollfjord, Midnattsol, samt Vesterålen og «den sorte Dame» Lofoten, og etter hvert den helt nye båten til Hurtigruten MS Spitsbergen.

Pettersen starter vi stillingen på Hurtigruten 1. mai 2016.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *