Morsom sak – Skilt kom til rette igjen

I helgen forsvant is-skiltet som vanligvis står utenfor Ica Riksgränsen.

Butikksjef Petter Nilsson skrev da følgende beskjed på Facebook:

«Snälla kom hem igen! Ditt jobb med att stå och vinka alla välkomna till butiken är värdefullt för oss. Vi såg att du följde med några norska vänner till campingen på kalas i lördags natt och vi börjar vara oroliga att du inte hittar tillbaka. Ta rygg på dina nya vänner nästa gång de ska upp till backen så kan de visa dig vägen. Vi är inte arg på dig, du var väl värd lite semester.»

Tilbakemeldingen lot ikke vente på seg. Og i løpet av gårsdagen så dukket is-skiltet opp igjen foran butikken:

«Nu är jag tillbaka på jobbet igen! Det var ju lite dåligt av mig att dra bara sådär, men vadå, jag har ju jobbat dygnet runt i snart två år. Jag tror inte ni fattar hur påfrestande det är att stå här i snöstorm, midnattssol och ibland totalt mörker. För att inte tala om alla jäv…a mygg. Förra sommaren var det ju dessutom lämmelår och de små rackarna ställde ju dagligen upp på led och sprang rakt in i mig.

Jag måste erkänna att det blev lite för mycket av det goda nere på campingen och mina nyfunna vänner blev less på att jag pratade för mycket och dumpade mig i en snödriva. Alla åkte hem efter en rolig helg och kvar blev jag, liggandes med huvudet nertryckt i snön. 

Jag hade börjat ge upp hoppet, men då dök de upp, grabbarna i ‪#‎fyllgänget‬. Vilka änglar! De lyfte upp mig, tömde luftvägarna på snö och släpade tillbaka mig till mitt hem, ICA Nära Riksgränsen. Utan er hade jag inte stått här idag. Tack!
//Glass-Janne

PS. Jag har semester några veckor i sommar. Jag följer gärna med på nån bilsemester eller nåt. Mina medarbetare har gett sitt godkännande bara jag hör av mig med jämna mellanrum.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *