Robin vant i Telemark!

Narviks elite-hinderløper, Robin Amundsen, vant i formiddag hinderløpet WOX Telemark i suveren stil. 

  • Jeg hadde kontroll på løpet fra start til mål. Med mine ambisjoner skal jeg være helt i toppen i nasjonale løp, og det beviste jeg i dag. Jeg kunne faktisk slakke litt ned de siste 3 km og kose meg, forteller Amundsen fornøyd.

Løypa var 10 kilometer lang hvor Robin måtte ta seg igjennom grusvei, skog, myr, vann, sand og 30 ulike hindre. Stigning var på 250 høydemeter.

    • Til nå har det ikke vært løp hvor jeg kunne spare på kruttet, så det utnyttet jeg denne gangen. Det deltok 700 deltagere og jeg må si meg fornøyd. Hindrene var noe lettere enn jeg er vant med, men en god del svømming var bare gøy. Ikke så ofte jeg vinner løp, så det å vinne var godt å kjenne på, sier Amundsen.

Robin reiser hjem til Narvik i morgen og skal være her i 1 uke. Neste løp for eliteutøveren blir det høyere nivå igjen. Da står Toughest Stockholm om 2 uker for tur.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *