Daniel Owen kommer til Byfesten – innvier trappa på Det 4.Hjørnet

Sparebanken Narvik går inn som samarbeidspartner til Byfesten i Narvik og henter opp ungdomsartisten Daniel Owen. – Vi innvier Det 4.hjørnet som konsertarena med denne gratiskonserten, forteller PH Larsen i Sparebanken Narvik.

Daniel Owen er 17 år, kommer fra Ellingsrud i Oslo, og omtales som Norges svar på Isac Elliot og Justin Bieber. Han ble først kjent når han vant Norske Talenter i 2011. Daniel er signet opp av plateselskapet Universal Music Group og det satses hardt på artisten. Han har gitt ut singlene «Girl Gone Bad» og «With You», i tillegg til en rekke coverlåter på You Tube.

Konserten med Owen skal forgå på Det 4.hjørnet lørdag 18.juni, rett foran bankens egne lokaler. Tribunen blir den nye, store trappa på Det 4.hjørnet.

  • Vi innvier trappa på Det 4.hjørnet som konsertarena. Det er plass til nærmere 1500 tilskuere og vi forventer god stemninger før, under og etter konserten, forteller PH Larsen.

Konserten blir kjørt rett etter avslutningen av det store barnesykkelrittet under Byfesten.

  • Normalt sett deltar det mellom 300 og 600 barn i sykkelrittet, og legger vi til foreldre og besteforeldre så kommer det til å bli godt med folk i sentrum. Vi forventer en hel haug med hylende ungjenter og ivrige tilskuere foran bankens lokaler, forteller Ole-Eivind Johansen hos Byfest-arangør Narvik Event.

 

Daniel Owen - Promopic 1
Ungdomsidolet Daniel Owen skal opptre under årets Byfest i Narvik.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *