Narvikværing lufthavnsjef i Tromsø

Ivar Schrøen fra Narvik blir ny lufthavnsjef i Tromsø. 

Helsing Schrøen har vært kommersiell sjef ved lufthavna i Tromsø i snart 6 år. Før han kom til Avinor hadde han en rekke lederstillinger innen privat sektor. Ivar har en mastergrad i ledelse, og ble foretrukket etter en intern utlysning, skriver Nordlys.

I dag er Ivar kommersiell sjef ved Tromsø lufthavn Langnes. Jonny Andersen blir lufthavngruppesjef for nasjonale lufthavner på heltid.

Avtroppende lufthavnsjef Andersen har i lengre tid hatt en dobbeltrolle da han også har vært  har vært lufthavngruppesjef for nasjonale lufthavner.Etter at denne gruppen er utvidet med to ny lufthavner, Haugesund og Evenes, skal Andersen fokusere på rollen som lufthavngruppesjef.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben med å lede Tromsø lufthavn. Interessen for Nord-Norge som reiselivsdestinasjon har aldri vært større og fiskerinæringen viser også en svært sterk vekst. Vi har fremdeles tro på olje – og gassvirksomheten i nord, så alt tatt i betraktning vil utviklingen av lufthavnen bli svært sentral for fremtidig verdiskapning og vekst i nord, sier Ivar Helsing Schrøen til Nordlys.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *