Bjerkvikjente blir ny administrerende direktør i Byggmax

– Dette er bare begynnelsen på den nye norgessatsingen vår, sier Bjerkvikjenta May Rita Heggelund som tiltrer som administrerende direktør i Byggmax 1. september 2016. 

Byggevarekjeden Byggmax har i dag 31 varehus her til lands, men i løpet av et par år skal antallet butikker bli hele 65. Staben med ansatte skal også fordobles.

– Vi skal bygge Norge, sier May Rita Heggelund, påtroppende administrerende direktør for Byggmax Norge i en pressemelding.

Det var Nordåsdalen i Bergen som fikk æren av å få det første Byggmax-varehuset i 2016.

– Dette er bare begynnelsen på den nye norgessatsingen vår, sier Heggelund som tiltrer som administrerende direktør i Byggmax 1. september 2016. Heggelund kommer fra stillingen som administrerende direktør i Herføll Gruppen.

– Vi skal bygge Norge, og vi skal være der folk ferdes. God beliggenhet er viktig. Det skal være enkelt for folk å komme til oss og skaffe seg de beste byggevarene til den rimeligste prisen, sier hun i en pressemelding.

Heggelund legger til at Byggmax er på jakt etter gode butikktomter over hele Norge. Hun utlover ”finnerlønn” på opp til 100.000 kroner til den som er først ute med å foreslå en tomt som de velger å bygge butikk på. Med en fordobling av antall varehus blir det også en fordobling av antall ansatte. Heggelund regner med at Byggmax Norge på sikt vil ha rundt 500 ansatte.

Kilde: Byggeindustrien

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *