SØSTRENE GRENE til Narvik Storsenter

Et nytt og populært tilskudd til handelen i Narvik åpner 2. september. Det er den kjente danske kjeden Søstrene Grene som etablerer seg på Narvik Storsenter. Franchisedriver og eier blir Kjersti Pedersen.

Tekst og foto: Rune Dahl

Søstrene Grene har 111 butikker spredt over hele Europa – og fire av disse ligger i Nord-Norge. Butikken på Narvik Storsenter blir den femte. Fra før finnes kjeden i Alta, Mo, Bodø og Tromsø.sostrene-grene-logo-500x300-px

Kjeden selger alt mulig av duppeditter innen hobby og interiør, og er en blitt en enorm suksess for den danske eier-familien.

– Vi er veldig glad for at avtalen med Søstrene Grene er i havn. Det er Kjersti Pedersen som for tiden er butikksjef på Cubus på senteret, som vil være franchisedriver og eier av butikken, forteller en fornøyd senterleder Kirsten Nystrand.

Sko + Sånt sitt tidligere lokale i 2. etasje blir inngangen til Søstrene Grene, men butikken vil også ta i bruk tidligere Tropehagen Zoo sitt lokale slik at Søstrene Grene vil fylle begge de tomme lokalene på senteret. Midt i mellom disse to lokalene ligger Nikita. Søstrene Grene vil bruke et areale bak Nikita , slik at de to nye lokalene får en forbindelse. Salgsflaten blir på 220 kvadratmeter.a DSC_9790

– Det blir en veldig spennende butikk både i innhold, design og butikkutforming, smiler senterlederen. Vi gleder oss til åpning, og starter jobben med å klargjøre lokalene allerede nå.

Kjersti Pedersen, nåværende daglig leder på Cubus, er utrolig glad for at nyheten endelig er sluppet.

  • Det har vært utrolig mye hemmelighetskremmeri, så det er deilig å endelig få fortelle om etableringen, sier hun.

Pedersen var på besøk i februar hos eierne i Danmark. Her fikk hun informasjon om kjeden og var også på flere butikkbesøk.

  • Lokalene skal stå ferdige til 1.august. Deretter begynner innredningen av butikken. 2.september åpner vi opp, forteller hun.

Kjersti skal jobbe selv i butikken. I tillegg blir det ansatt en 100% stillling og en 50% stilling. Minst.

Pedersen har sagt opp stillingen som daglig leder på Cubus, men skal jobbe ut oppsigelsesperioden til 1.august.

Søstrene Grene åpner opp butikk nummer 112 på Narvik Storsenter 2.september. Illustrasjonsfoto.
Søstrene Grene åpner opp butikk nummer 112 på Narvik Storsenter 2.september. Illustrasjonsfoto.

Om Søstrene Grene:

I 1973 startet det forunderlige eventyret om Søstrene Grene i Aarhus, Danmark. En fortelling om de to aldrende Grene-søstrene, Anna og Clara, som arbeider lidenskapelig med å skape små lyspunkter i hverdagen. Anna og Clara kan finne skjønnhet og glede i selv de minste ting, og den begeistringen vil de gjerne dele med omverdenen. Derfor har de skapt en kjede av butikker som rommer en ganske spesiell stemning. Det skal være som å tre inn i en oase der man for en stund får et lite avbrekk fra den ellers travle hverdagen. På en måte prøver søstrene å sette scenen for vidunderlige opplevelser og glade stunder. Opplevelser der man oppfordres til å slippe fantasien løs og gå på oppdagelsesreise. Som Anna pleier å si: “med et nysgjerrig og kreativt sinn kan selv de minste ting bli til noe helt vidunderlig”. I dag består kjeden av 111 butikker.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *