I dag kan du bli med ordføreren på tur

I dag kan du være med Ballangens ordfører Per Kristian Arntzen på tur. Da Arntzen fikk oppfordringen om å arrangere en egen tur som ordfører sa han ja, og viste med en gang hvor han ville ta folk med.

– Gjennom de siste 15 årene har Børselva gjennomgått en betydelig oppgradering, og denne forvandlingen vil jeg gjerne vise andre turgåere. Deler av elva som tidligere var gjengrodd og ufremkommelig er åpnet opp, noe som har gjort elven mye renere og penere, sier han.

– Etter en iherdig innsats av Ballangen Energi som tok tak og ryddet opp i og langs elva, er det igjen kommet fisk i og fuglelivet har tatt seg opp betraktelig forteller ordføreren.

Turen er lagt opp å gå fra Bruksåsmoen ved Børsvannet, langs Børselva og ned til Djupåsen skole, i nærmest flatt og lett myrlendt terreng.

Tidspunktet for turen er fra 18-21, så dette blir noen fantastiske timer i flott natur.

– Ta på støvler og klær etter været  og bli med. Dette er en lett tur som passer for både store og små – gammel som ung, sier Per Kristian. Ved ankomst Djupåsen blir det kafè der man får mulighet til å kjøpe seg vafler og kaffe på skolen. Per Kristian oppfordrer de som vil være med på tur om å sende han en melding.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *