Selger boligfelt med panoramautsikt

Et stort boligfelt i Fagernesfjellet er lagt ut for salg gjennom Advokatene Øymo & Olsen. Prisantydningen er 4 millioner kroner. Selger er Fagernes Boligbygg.

Tekst: Rune Dahl

Eiendommen består av ni ferdigregulerte boligtomter, hver på mellom 900 og 1100 kvadratmeter. Boligfeltet har panoramautsikt over Narvik Havn og Ofotfjorden. Total størrelse på boligfeltet er 12,3 mål.

  • Selger har fått tegnet inn eneboliger av typen Norgeshus Moment, men selvfølgelig kan også andre boligtyper passe godt inn i terrenget, som er skrånende, forteller advokat John Christian Eriksson hos Advokatene Øymo & Olsen. Kontoret står som megler i salget.
Selger har fått tegnet inn eneboliger av typen Norgeshus Moment på tomten.
Selger har fått tegnet inn eneboliger av typen Norgeshus Moment på tomten.

Feltet ligger med adkomst direkte fra ”utsiktssvingen” i Fjellheimveien.

Eiendommen er regulert til boligformål, og tomter vil måtte fradeles i forbindelse med etablering av bebyggelse. Det er foretatt hogst og eiendommen er klar for opparbeidelse. Vann og avløp må avklares og etableres i forbindelse med utbygging.

– I følge reguleringsplanen ligger det til rette for egen snuplass og eget lek/grøntområde på eiendommen. Dette er et meget spennende prosjekt hvor boligene vil få en fantastisk utsikt i et stille og rolig boligområde, sier Eriksson.35_914931306

Megler har tro på at kjøper vil være en utbygger som tar hele prosjektet, eller en gruppering av ulike privatpersoner, som går sammen om å bygge ut feltet.

Eier av Fagernes Boligbygg er Tommy Simonsen.

Simonsen jobber i dag som eiendomsforvalter i Jernbaneverket og ønsker ikke å blande kortene. Derfor legges eiendommen nå ut for salg.35_69821627 35_72320016

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *