Renate er en av landets fem første Wet Card-instruktører

Renate Remlo fra Narvik ble i helga en av landets aller første Wet Card-instruktører. Wet Card er svømmeforbundets kurs- og ferdighetsmerkesystem for utendørs-svømming.

Renate Remlo
Renate Remlo

Kurset er en påbygning til trener 1 og gikk over en dag med teori og praksis. Kurset fokuserer på sikkerhet, teknikk og taktikk og er svært nyttig for alle som svømmer ute eller som har lyst å gjøre det. Kurset ble arrangert på Fet, 2 mil fra Lillestrøm.

    • Nå ser vi for oss at Bjerkvik svømmeklubb, som jeg reiste på vegne av, skal arrangere kurs både for våre egne svømmere som ønsker å svømme ute, og for voksne triatleter og open-water svømmere, forteller Remlo.Det er første gang Norges svømmeforbund arrangerer dette kurset, men neppe siste.
    • Jeg tror utesvømming vil komme for fullt i tiden framover. Her i nord har vi fantastiske forhold for utesvømming med vakker utsikt både under og over vann. Ved svømming i Nord-Norge er temperatur en viktig faktor, men så lenge man er oppmerksom på det, kjenner tegn på nedkjøling og tar dem på alvor, så kan man ha stor glede av å svømme ute også her, sier Renate Remlo.

      Fra klasserommet, til venstre instruktør Kjell Eirik Irgens Henanger, Bjørnar Schau, Jeanette Larsen, Renate Remlo og Roar A. Olsen.
      Fra klasserommet, til venstre instruktør Kjell Eirik Irgens Henanger, Bjørnar Schau, Jeanette Larsen, Renate Remlo og Roar A. Olsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *