Kom på uventet cruisebesøk

Cruiseskipet Silver Explorer ankom Pir 1 på Narvik havn nå klokken 12. Dette er ikke et planlagt cruiseanløp i 2016. Narvik havn fikk forespørsel ved lunch-tid i går om de kunne ta imot Silver Explorer i dag. Grunnen var at de hadde kansellert seilinger i Lofoten på grunn av dårlig vær.

De ønsket i den forbindelse og legge om ruten for å besøke Narvik.

Narvik havn og Cruise Narvik hev seg rundt for klargjøre Pir 1 og ordne med utflukter til passasjerene på Silver Explorer, slik at de kan få noen fine opplevelser i Narvikregionen. Grethe Parker sydde i sammen en utflukts plan til Silver Explorer på kort tid, skriver Narvik Havn på sin Facebookside.

Skipet forlater narvik klokken 18:00 i kveld.

Litt om Silver Explorer:

Tonnasje: 6.072
Lengde: 108 meter
Passasjerkapasitet: 132 (basert på to personer i hver lugar)
Mannskap: 117
Byggår/Renovert: 1989/2008
Registreringsland: Bahamas

Silver Explorer er Silverseas ekspedisjonsskip som er spesialdesignet for å navigere i farvann i noen av verdens mest avsidesliggende regioner, der i blant Antarktis. Skroget er forsterket og tar seg med letthet gjennom isflak.

Om bord Silver Explorer er fokuset på unikt dyreliv, lokale tradisjoner og naturopplevelser. Skipet er utstyrt med åtte Zodiac-båter som tar passasjerene nærmere de ekstraordinære landskapene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *