Ble invitert ned til banekjøring på Rudskogen

Andre Sjåfjell fikk oppfylt en liten guttedrøm forleden. Narvikgutten har i alle år vært en ihuga Mazda-fan, og nylig ble han invitert ned til Rudskogen for prøvekjøring av nye Mazda MX5.

  • Det startet nok når jeg var liten. Farsan kjøpte en del biler hos Fagerthun og Mazda var tingen. Etter hvert la jeg min elsk på Mazda RX7, og har faktisk hatt 13 stk RX7 opp gjennom årene, forteller Sjåfjell.

Andre ble derfor svært fornøyd da han fikk en telefon fra Trond Fagerthun som fortalte at Andre som mangeårig Mazda-entusiast var utvalgt av dem til å få en hel dag på Rudskogen. Anledningen var kundelanseringen av Mazda MX5 – som blant annet skulle inkludere testkjøring av den splitter nye bilmodellen.IMG_5543

  • Fagerthun ordnet hele pakken med reise og hotell. Jeg reise ned mandag, overnattet på Holmenkollen Park Hotell og ble hentet av Mazda-importøren tirsdag morgen. Så bar det av gårde til Rudskogen i et strålende vær, forteller Sjåfjell.

På Rudskogen ble det en generell presentasjon av MX5, og Andre fikk se hva bilen faktisk er god for. Testføreren til Koenigsegg var en av instruktørene.

  • Totalt fikk vi kjørt 12 runder med instruktør på banen. Instruktøren hjalp oss til å utnytte potensialet av bilen, og med instrukser gikk det fortere på hver eneste runde. Det ble fort klart at man ikke var den verdensmesteren man trodde bak rattet, forteller Sjåfjell.IMG_5532

Mazda MX5 er bilhistoriens mest solgte sportsbil. Nylig ble bil nummer en million solgt. Bil ble første gang presentert i 1989.

  • MX5 er utrolig mye kjøreglede til en rimelig penge. Helt klart en av mine favoritter, sier Andre Sjåfjell.

Interessert i å teste bilen? Fagerthun Bil har en Mazda MX5 stående i butikken.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *