Ole Ivars gleder seg til å spille under Byfesten

Førstkommende fredag inviterer Ole Ivars, Norges største danseband, opp til dans i Idrettens Hus.

  • Vi har satt sammen en fantastisk kveld med Ole Ivars som selvskreven headliner. Salget går strålende, forteller Ole-Eivind Johansen hos arrangøren Narvik Event.

Ole Ivars har gitt ut 45 album og mottatt en rekke gull -og platinatrofeer. De har mottatt flere priser, blant annet har totalt åtte Spellemannpriser. De fikk et stort oppsving i populariteten hos den unge befolkningen, da de i vinter skrev russelåt for Nordstrand-russen. Populariteten ble ikke mindre da Ylvis-brødrene la sin elsk på bandet og viet en hel kveld til Hamar-bandet nå i vår.

  • I utgangspunktet trodde vi at Ole Ivars mest skulle tiltrekke seg den litt mer erfarne konsert-tilskuer. Men det viser seg at de er et stort kultband også blant de unge. Vi har solgt en rekke billetter til de yngre. Låter som «nei så tjukk du har blitt», «Kongen av campingplassen» og «Jag trodde änglarna fanns» er tydeligvis populære, sier Johansen.

Det er Tore Skoglund som starter arrangementet fredags kveld i Idrettens Hus. Sammen med komikeren Fritjof Nordnes og tryllekunstneren Axel Olsen har Skoglund satt sammen showet ”Du skal flire mye”. Dette blir et show i “Rorbuas” ånd, med den lune, inkluderende folkehumoren, et fargerikt nordnorsk språk og masse fliring.

Ole Ivars går på rett etter Tore Skoglund. Narvikbandet Groms Plass kjører i gang etter Ole Ivars. Kvelden avsluttes med Sweet Scarlet fra Finnsnes. Legenden DJ Ivar snurrer selvfølgelig plater under Byfesten. Fredag skal han sette fyr på folk med gode låter fra 80, -90 og 2000-tallet.

All info om Byfesten finner dere her: http://www.byfesten.org : Billetter kan kjøpes både på nett og på Gyda Storkiosk i Kongensgate.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *