Wilma skal på hagefest med kongen

Evigunge Wilma Knudsen fra Narvik skal søndag på hagefest med kongeparet i Bodø.

Førstkommende søndag ankommer kongeparet Bodø, som start på sin jubileumsreise for å markere 25 år som regenter av landet. I den anledning inviterer Hans Majestet Kong Harald til hagefest på Nordland kultursenter for rundt 300 inviterte gjester.

Kongeparet vil ha en folkelig feiring av sine 25 år på tronen, og inviterer til hagefest.

Gjestene er plukket ut i samarbeid med Fylkesmannen og fylkets ordførere. Kongeparet ønsker at feiringen skal være folkelig, og at gjestene skal være et tverrsnitt av befolkningen. Dette er en fest for folket, ikke for fiffen. Man har funnet frem til gode representanter for folket i sin kommune, både unge, eldre, innvandrere, representanter fra foreningsliv og andre, sier, assisterende kommunikasjonssjef ved det kongelig hoff, Sven Gj. Gjeruldsen til www.inarvik.org.IMG_0660

Wilma Knudsen har vært leder for Narvik og omegn Revmatikerforening i en årrekke og har lagt ned et betydelig arbeid for revmatikersaken.

Det har ikke vært kongelige hagefester som denne tidligere, og når kongeparet nå skal markere sine 25 år på tronen, ønsker de å gjøre det sammen med sitt folk. Ryktene vil ha det til at de gleder seg til jubileumsturen de snart legger ut på.

– Det vil bli underholdning og servering av god mat. Vi har lagt stor vekt på lokale råvarer, både mat og drikke skal være kortreist. Det vil være med på å sette et særpreg på festen, sier Gjeruldsen.

Både kongeparet og kronprinsparet vil være til stede og sirkulere blant gjestene, så muligheten for å hilse på dem personlig, er absolutt til stede.

Etter det www.inarvik.org erfarer så er det 9 personer som er invitert fra Narvik til hagefesten. De inviterte må bekoste reise og overnatting selv.

Kongeparet ankommer søndag 19. juni og skal innom Tromsø, Bodø, Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand, i tidsrommet 18. til 29. juni.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *