Coop obs kan bli Coop Extra

Coop Nord vurderer for tiden hvilke av kjedekonseptene som skal være representert i fremtiden på Malmporten Handelspark i Narvik. Mye tyder på at et nytt dagligvaretilbud blir i form av en Coop Extra-butikk på rundt 2.000 m2,  og at det etableres en ny, større Coop Extra Bygg på 4.000 m2 i eksisternde Coop obs-bygget.

  • Planene for neste byggetrinn i handelsparken er snart klare. Det er flere store faghandelskjeder som vil etablere butikker i området, og faghandelstilbudet vil bli tilnærmet komplett. Det gjør at vi vurderer hvilke kjedekonsepter vi selv skal være representert med i fremtiden, sier Kjell Olav Pettersen, adm.direktør i Coop Nord.

Med aktører på sport, fritid, møbler, interiør m.m. på vei inn i nabobygget på Demagtomta vurderer Coop det hensiktsmessig å legge deler av de eksisterende lokalene om til byggevarebutikk.

  • Slik vi vurderer byggevaremarkedet i Narvik er det plass til en ny aktør. En byggevarebutikk i Malmporten Handelspark vil komplettere faghandelstilbudet sammen med de nye butikkene som er på vei inn, sier Pettersen.
Kjell Olav-Pettersen
Kjell Olav Pettersen

Eksisterende butikk på Coop obs er på 6.000 m2.

  • Vi vil i tilfelle beholde dagligvaretilbudet i form av en stor Extra på rundt 2.000 m2,  og etablere en ny Extra Bygg på 4.000 m2, sier Pettersen.

Coop er største aktør i Norge på byggevarer mot privatmarkedet.

Endelig beslutning på en eventuell endring vil bli tatt i løpet av høsten.

  • Dette er ingen hemmelighet. Våre ansatte ved Obs! ble orientert om saken for et par måneder siden. Våre 90 medlemsvalgte i Coop Nord er også orientert om saken, sier Kjell Olav Pettersen.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *