Erlend Elias tar Los Angeles med storm

Kjendisstylisten Erlend Elias fra Storjord i Tysfjord tar Los Angeles med storm. I går var han på besøk hos Maria Montazami med familie, kjent fra Svenske Hollywoodfruer.  

Erlend Elias møtte Maria Montazami under et besøk i Bodø i fjor. Sammen gjorde de to søstre og en mor «ny» med hår, makeup og bekledning under et arrangement i byen.img_2242

  • Etter det møtet har vi holdt kontakten. Hun har støttet meg gjennom den tunge tiden jeg har vært i gjennom, forteller Erlend Elias.

Erlend startet for to år siden Erlend Elias-huset i Oslo. Her skulle du på en og samme plass få stelt både hår, vipper, negler, makeup og hudpleie. Men så begynte det en lang periode med en rekke negative hendelser i Erlends liv. Han fikk kreft, det ble brudd med kjæresten og han brukte mye energi på å pusse opp ny leilighet.

  • Etter alt som har skjedd ville jeg bort, få sol og energi og få inspirasjon til å stable meg på beina igjen. Dermed var det å komme meg til LA og Maria en fantastisk ting. Her får jeg henge med mennesker som er så vakker på innsiden at man tror de er engler, slik er denne familien. Så er dem jo så pene på utsiden også så her snakker vi full pakke, forteller Erlend på telefon fra Los Angeles.

Erlend forteller at familien er like morsom, kanskje enda mer morsom enn det vi får se på tv.img_2240

    • Men det viktigste og litt overraskende er at de er så jordnære og snille, hele familien. Jeg føler jeg er med i dynastiet bare uten all dramaet. The American Dream is not just a word, they are living it, forteller Erlend entusiastisk.
    • Så å få være litt sammen med familien gir meg så utrolig mye pågangsmot og kjenner at selvtilliten booster. Når jeg kommer hjem skal jeg snu Norge på hodet, forteller Erlend Elias med et smil.

Erlend Elias blir antakelig noen uker i Los Angeles. Følg livet hans på bloggen: https://erlendelias.no  Alle bildene er hentet fra bloggen.

img_2208 img_2210 img_2237

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *