Helt rå på livsstilsendring

(redaksjonell annonse)

I 10 år har Modus i Narvik – gjennom livsstilprogrammet EasyLife – hjulpet mennesker som har hatt et ønske om å gå ned i vekt og endre livsstil. Etter en kort periode uten kurs ble det etter mange henvendelser på nytt startet opp kurs i september 2015 og i januar 2016. Resultatene på deltakerne har har vært bedre enn noen gang tidligere og pågangen på kurset som starter opp i september 2016 er stor.

  • Allerede 1,5 mnd før kurset starter er ca 80 % av plassene belagt, sier kursansvarlig for EasyLife, Trond Chitussi. Vi mottar påmeldinger hele året, men på grunn av begrenset kapasitet starter vi bare opp kurs i september og januar. Antall plasser på kurset er også begrenset så dessverre får vi ikke plass til alle som ønsker å delta. Årsaken til den store pågangen er ute nok utelukkende at resultatene på de som får plass på kurset er unike.

Ikke alle får det til, man heldigvis kan svært mange vise til fantastiske resultater. Av de som startet på kurs for 12 mnd siden er fremdeles neste 90 % av deltakerne med på kurset. En snittreduksjon i vekt på 16,8 kg pr deltaker, betydelige helsegevinster og bedre fysisk form gjør at mange andre ser at dette virker.

I tillegg til å ha ansvaret for EasyLife på Modus i Narvik driver Chitussi eget Modus senter sentralt i Bodø sentrum. Også der er det stor interesse for kursene.

  • I Bodø har jeg til enhver tid ca 120 personer på kurs og resultatene der er like forbløffende bra som i Narvik. Når deltakere i Narvik og Bodø på over 40-50 år gir tilbakemelding om at de er i sitt livs beste form etter noen mnd på EasyLife kurs sier det seg selv at EasyLife er svaret på et enklere, lettere og sprekere liv for mange.
  • EasyLife handler om å spise riktig, trene riktig og tenke riktig. Du trenger bare gjøre et enkelt google søk så finner du oppskriften på alt du bør gjøre, sier Chitussi. Hadde det vært enkelt hadde man gjort det for lenge siden, derfor søker folk til Modus og EasyLife for å få hjelp. Vi har lang erfaring og stor kompetanse på vektreduksjon og livsstileendring.a DSC_8890

Vi er blant de beste i landet på det vi holder på med og det er vi veldig stolte av. Vi er også blant de med mest erfaring og få, om noen i Norge kan vise til de samme gode resultatene som vi kan. Derfor har vi stor pågang hele tiden, og dersom du er motivert og villig til å gjøre endringer i hverdagen er dette noe de fleste kan klare, avslutter Chitussi.

Les siste EasyLife-magasin HER:

Easy Life_3_2016-1

Les mer på :

Easylife.no

modusfitness.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *