Søker ny prosjektleder i fjellet

Narvikfjellet Eiendom søker ny prosjektleder til utviklingen i fjellet. – Den vi tilsetter, må også påregne noen av daglig leders oppgaver og etterhvert overta disse i sin helhet. Med den organisering vi planlegger, vil det gjelde selskapene Narvikfjellet Eiendom AS og Narvikfjellet Utvikling AS, forteller Ragnar Norum, fungerende daglig leder i Narvikfjellet Eiendom.

Prosjektleder vil få byggherreansvar for alle bygge- og utviklingsprosjekter i Narvikfjellet fra oppstart til ferdigstillelse. Prosjektleder vil jobbe tett med eiere og driftsselskap, entreprenører og andre leverandører, og har overordnet ansvar for at prosjektene gjennomføres i henhold til økonomiske og kvalitetsmessige krav.

  • Prosjektleder vil ha varierte og krevende oppgaver og gode faglige utviklingsmuligheter på veien til et helårlig reiselivsanlegg av høy internasjonal standard. Vi ønsker oss medarbeidere som bidrar til å bygge et resultatorientert team med vekt på samhandling og kunnskapsdeling, skriver Ragnar Norum i stillingsutlysningen.

    Foto: Narvikfjellet
    Foto: Narvikfjellet

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *