Søker ny direktør

Inis Ivarsson slutter fra årsskiftet i jobben som administrerende direktør i Agenda.
– Nå er jeg 63 år og det er vel ikke en sensasjon at jeg har lyst å trappe ned. Jeg skal fortsette i Agenda og jobbe med noen prosjekter i forhold til blant annet kommunen, forteller Ivarsson.

Hun skal ikke ha noe med ledelse av bedriften, økonomi eller atføring. Planen er at hun skal jobbe to dager i uken.
– Jeg satser på at vi har fått inn ny administrende direktør fra årsskiftet. Hvorfor jeg trapper ned? Jeg har lyst å få  litt andre ting inn i hverdagen min, sier hun.

Om Agenda:
Agenda er en moderne arbeids- og inkluderingsbedrift med et hovedmål; å få mennesker tilbake i jobb. Bedriften har 37 ordinært ansatte og ca 220 tiltaksplasser. Agenda hadde en omsetningen på 38 millioner i 2015, og har god økonomisk styring. Agenda har kontoradresse i Narvik og betjener NAV i 5 kommuner i Ofoten. I tillegg til avd Arbeid og kompetanse har Agenda en produksjonsavdeling med bruktbutikk/kafe, catering, service/logistikk, jobbfrukt, ved og vaskeri.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *