«Tur med mening»: Torsdag i neste uke går startskuddet

Torsdag i neste uke tar sykepleier Stein Ivar Woll med seg ni tidligere rusmisbrukere på tur fra Abisko til Skjomen. En ekspedisjon over landegrensene hvor naturopplevelse, samarbeid og mestring skal hjelpe de på veien til et nytt liv.

I går var Woll innom Intersport på Amfi Narvik og hentet ut soveposene til alle deltakerne. Disse sponses av Narvik Storsenter og Amfi Narvik.

  • Vi synes dette er et kjempeflott tiltak, og berømmer Stein Ivar for idé, inititativ og gjennomføring. Prosjektet og turen har stor betydning for den enkelte som deltar, sier Kirsten Nystrand, senterleder ved Narvik Storsenter.

Med på turen fra Abisko er ni deltakere, to turledere, en fotograf og guider. Foran dem ligger 55 kilometer med utfordringer før de kommer i mål i Skjomen, fire dager senere.

– Jeg vet hvor viktig fysisk aktivitet og naturopplevelse er for psysisk helse og rusbehandling. Det har jeg sett gjennom jobben min som sykepleier ved Nordlandsklinikken, forteller sykepleier og idémaker Stein Ivar Woll.

Alle deltakere skal bære sin egen bagasje fra start til mål, og gjennom samarbeide skal alle sammen jobbe seg gjennom utfordringene, og til slutt gå i mål samlet i Skjomen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *