Standup i Beisfjord

Standup i Beisfjord

Beisfjord IL-leder Marte Kufaas hviler ikke på laurbærene. Nå har hun booket standup-komiker Christer Torjussen til Beisfjord.

5.november står han på den intime scenen på Fjordhuset i Beisfjord.

  • Christer er en folkelig og artig artist som jeg kjenner i jobbsammenheng. Satt og pratet litt med han på facebook da ideen om et show kom opp. Så nå prøver vi med en forestilling – og håper at folk stiller opp, forteller hun.

Christer Torjussen debuterte som standup-komiker i 1999, og feiret 10 år på scenen med showet «Christer Torjussen Kommer Til Poenget» i 2009. To år før tidligere fikk han Komiprisen for Beste Standup 2007. Christer opptrer jevnlig på humorscenene rundt om i landet.christer4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *