«Tur med Mening-gjengen» har ankommet Cunojavri

De har opplevd både styrtregn og strålende høstvær. «Tur med Mening-gjengen» startet torsdag fra Abisko og er i skrivende stund i telt ved Cunojavri-hyttene, på norsk side av grensen.

46 kilometer er tilbakelagt med 20 kilo tunge sekker – og de er ved godt mot. Fortsatt uten nett og telefonforbindelse 😉 Nå gjenstår det 9,5 kilometer før de er i mål i Norddalen, Skjomen i morra ettermiddag.

www.inarvik.org har vært med på tre av dagen og kommer tilbake med en større artikkel.

Tur med Mening:

Stein Ivar Woll, kanskje mer kjent som SIW fra SIWs matblogg, tar akkurat nå med seg syv tidligere rusmisbrukere fra Abisko til Skjomen der naturopplevelse, samarbeid og mestring skal stå i fokus. En distanse på ca 5,5 mil. Hele turen varer fire dager. Alle deltakere bærer sin egen bagasje, og gjennom samarbeide skal alle sammen jobbe seg gjennom utfordringene, og til slutt gå i mål samlet i Skjomen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *