Legevaktkonferansen: Våt, men opplevelsesrik dag i Rombaksbotn

Regnvær preget store deler av Legevaktskonferansens opplevelsestur til Rombaksbotn. – Regnet gjorde turen kaldere, men desto mere realistisk, forteller kommuneoverlege Sverre Håkon Evju.

De 300 deltakende legene og sykepleierne fikk lett duskregn under selve turmarsjen fra Katterat og ned til Rombaksbotn, men vel nede åpnet slusene seg.

Norsk Folkehjelp var på plass.
Norsk Folkehjelp var på plass.
  • Det kom virkelig mye vind og regn. Skikkelig autentisk nord-norsk vær. Værgudene var ikke med oss, men når workshoppen for deltakerne var “Når ulykken er ute” så passet været fantastisk, forteller Evju.20160907_161541

I Rombaksbotn fikk de 300 deltakerne se forskjellige utstillinger fra blant annet Norsk Folkehjelp, Sivilforsvaret, Norske Redningshunder, Forsvaret, Ofoten Brann og Narvik Havn. Også UNN sitt ambulansehelikopter var innom.

  • Tanken vår var å få vist frem hva som finnes av ressurser når det skjer større ulykker. Jeg er utrolig stolt over å ha så mange fantastisk gode hjelpere rundt meg. Sammen har vi fått til noe som aldri tidligere har vært gjennomført på en legevaktkonferanse, forteller Evju.
20160907_150129
Sivilforsvaret var representert

Forelesningen med Mads Gilbet ble på grunn av været lagt inn i lavvoen. Her ble det også servert bacalao med tilbehør. 20160907_150500

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *