Velkommen til oss!

Toyota Narviks toppselgere Kenneth Mehlin Grødahl, Mathias Björkteg og Ian Engevik står klare for å overbevise nettopp deg at din neste bil blir en Toyota.

Tekst og foto: Rune Dahl

Selgerne er frontguttene i et team bestående av 14 ansatte, fordelt på salg, kundemottak og delelager. Med en fantastisk beliggenhet rett ved Beisfjordbrua server de en stadig økende kundegruppe av nye og gamle Toyota-eiere.

Områdesjef Hans Marius Sletteng kan ikke få rost selgerne høyt nok og forteller om en ung gjeng som bobler over av entusiasme og energi.

– Stor takhøyde. Selvironiske, men også svært så seriøse gutter som selger gode biler til svært fornøyde kunder, forteller han.

Hos Toyota Narvik, finner du hele Toyotas modellutvalg og de tilbyr også til en hver tid et stort utvalg brukte biler. Bare det siste året har Toyota lansert Rav 4 Hybrid, Avensis, Auris, ladbar Prius, Proace og Hilux. Og om ikke lenge kommer etterlengtede C-HR, en bil som skal rette seg mot en ny gruppe Toyota-kjøpere.a-dsc_6279-kopi

– Toyota CH-R har et rått design, og et interiør og lydanlegg som minner mere om Lexus. Vi ser for oss at denne modellen blir ettertraktet blant den yngre nybilkjøper, forteller Kenneth Grødahl, selger ved Toyota Narvik.

De første Toyotaene ble importert til Norge høsten 1963. Siden den gang har det blitt solgt over 650.000 Toyota i landet. Markedsandelen har hele tiden ligget mellom 10 og 15 %.

– Det har vel i all hovedsak med kvalitet og god service å gjøre. Toyota har i flere år tronet på toppen av kundetilfredshetsbarometrene, og grunnen er i all hovedsak et driftssikkert konsept og at vi er flinke til å sette kunden i fokus, sier Sletteng.

Første etasje i bygget på Ankenes etasje er viet nybiler, kontorer og kundemottak. I andre etasje finner du et stort utvalg av brukte biler av de fleste merker.

– Finner du ikke bilen du er ute etter så skal det mye til om vi ikke finner modellen i en av våre ni andre avdelinger i Nord-Norge. Det er en av de mange stordriftfordelene vi har, forteller Hans Marius Sletteng.

a-dsc_5743-kopi

Toyota Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Brønnøysund, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

– Vi er en del av over 170 dyktige medarbeidere hos Toyota Nordvik, og til enhver tid har vi mellom 7 og 10 lærlinger i organisasjonen, sier Sletteng.

Siden firmaet ble opprettet i 1960 er det satset bevisst på yrkesopplæring. Toyota Nordvik AS jobber daglig med å bygge en bedrifts kultur, basert på holdninger, verdier og gjensidig respekt til medarbeidere, kunder og samfunnet rundt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *