Nissan LEAF – 95% kundetilfredshet

Redaksjonell annonse:

  • Nissan LEAF har fra dag 1 forvandlet bilkjøring og det å eie bil, forteller Ole Johnny Pedersen ved Bentro Bil.

Bentro Bil var tidlig ute med salg av elbiler i Narvikdistriktet – og LEAF er modellen som det er solgt flest eksemplarer av.

– Si farvel til dyrt drivstoff, glem kostbare servicer på motorer med 100-vis av deler som går rundt. Nissan LEAF har ikke forbrenningsmotor eller vanlig girkasse, noe som betyr færre bevegelige deler. Og med potensielle besparelser på årsavgift, rimeligere forsikring, gratis parkering, gratis ferge, halv firmabilskatt og fri bompassering, fortsetter fordelene å hope seg opp, sier Pedersen.

Undersøkelser viser 95% kundetilfredshet hos Nissan LEAF-kundene i Europa.

Pedersen mener dette også gjenspeiler de lokale bileierne her i Narvik.

– Jeg har enda ikke sett en sur Nissan LEAF-kunde, sier han smilende.

Nissan LEAF har ifølge Ole Johnny vært særdeles bra siden den kom for salg i Narvik for 3 år siden .

Det er enkelt å lade Nissan LEAF hjemme. Med en hjemmeladestasjon på 32 A og den valgfrie laderen på 6,6 kW ombord i bilen, kan du gå fra tomt til fullt batteri på ca. fire timer for batteripakken på 24 kWt – eller fem og en halv time med den mer kraftige batteripakken på 30 kWt. Du kan selvsagt også lade bilen på en helt ordinær 10 ampers kurs også. Det absolutt raskeste er hurtiglader som den du finner på Nordkraft Arena. Da kan du lade en tom bil opp på 1/2 time.

Det vil la deg kjøre 100-160 km med et 24 kWt-batteri og 125-200 km med et 30 kWt-batteri, som er mer enn nok for de fleste kjøreturer.

– Forskjellige faktorer påvirker selvfølgelig kjørerekkevidden, deriblant kjørestil, veiforhold, temperaturen ute og om klimaanlegget er i bruk, sier Pedersen.

– BenTro Bil har spesielt merket interesse for bilen fra pendlere i Bjerkvik som er berørt av bomavgiftene på nordsiden av byen. Men også fra Ballangen har vi kjøpere som vil spare på drivstoffutgiftene, sier Ole Johnny Pedersen. Nissan Leaf er den suverent mest solgte El-bilen i Narvik, og faktisk i skrivende stund den mest solgte bilen UANSETT drivstoff-form. Nærmere 120 biler på 3 år er rullet ut på Narvik-veier. BenTro Bil selger også Nissan E-NV200 i et stadig større antall. Den fås både som 2, 5 og 7-seter.

Ole Johnny mener også at man ikke har sett toppen av El-bil salget.

– Vent og se; – når det nærmer seg åpning av Hålogalandsbrua vil El-bilsalget nå nye høyder. Og med verdens ledende el-bil produsent i ryggen gleder vi oss til brua åpner! Fremtiden ER elektrisk, og den er faktisk kommet, sier han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *